Oha e bu iyi haber Kim var hayatında yenge öi enişte miBenim de şu aralar 1. Sırada.
Karıştırma işte var bir şeyler.Oha e bu iyi haber Kim var hayatında yenge öi enişte mi
Mesela ben seni gördüğümde sen 1. sıradasın cinsellik 2Zamana ve duruma göre değişir
Sen beni bekliyoosun Her yerde beni görüyorsunKarıştırma işte var bir şeyler.
Ne bileyim ergenusluk böyle bişey galibaHayatta cinsellikten önemli şeyler var @cookies. Ah benim canım kardeşim nolacak senin bu halin. Benim sıralamamda ilk 10 a zor girer.
Bende de 1. sırada şuan.Hayatta cinsellikten önemli şeyler var @cookies. Ah benim canım kardeşim nolacak senin bu halin. Benim sıralamamda ilk 10 a zor girer.
İlk otobüsle Ankaraya geliyorumBende de 1. sırada şuan.
Sex önemli elbette ama bunu sırf yapmak için yapanlardan olmadım olmam da. Sex dediğin şey karşılıklık ilkesine dayanır iki tarafın gerçekten isteyip yaşanması gereken bir olgu. İlla da yaşanacak diye bir kaide yok.Buldun ama yanına bakmıyosun
Kızlardan hoşlanıyorum ama biseksüel olursam bir gün aklımdasın diyelim o zaman.İlk otobüsle Ankaraya geliyorum
KRALIM, BU KADAR ENTEL OLMAK ZORUNDA DEĞİLSİN!Hayatta cinsellikten önemli şeyler var @cookies. Ah benim canım kardeşim nolacak senin bu halin. Benim sıralamamda ilk 10 a zor girer.
Hormonların coşmuş durumda. Seni anlayabiliyorum ama onlara hakim olabildiğin zaman zaten gerçek bir beyefendi olup saygınlık kazanıyorsun. Hadi, Sana güveniyorum!Ne bileyim ergenusluk böyle bişey galiba
Sen o mavi gözlü muazzamlığı gördükten sonra farklı bir durum zaten olamazdı...Bende de 1. sırada şuan.
Aaah benim canım kardeşim neler çekiyorum bir bilsen. Bu kadar olmiyim diyorum ama engel olamıyorum mükemmelliyetçiliğime. Napim bu da benim çılgın yapım!KRALIM, BU KADAR ENTEL OLMAK ZORUNDA DEĞİLSİN!
Iyyy bir anda soğudum senden.Hormonların coşmuş durumda. Seni anlayabiliyorum ama onlara hakim olabildiğin zaman zaten gerçek bir beyefendi olup saygınlık kazanıyorsun. Hadi, Sana güveniyorum!
Sen o mavi gözlü muazzamlığı gördükten sonra farklı bir durum zaten olamazdı...
Aaah benim canım kardeşim neler çekiyorum bir bilsen. Bu kadar olmiyim diyorum ama engel olamıyorum mükemmelliyetçiliğime. Napim bu da benin çılgın yapım!