Ne güzel bıraktırmışsın gördük. Zaten o beni iyice özendirdi. @Billy Kane+ @Billy Kane e sigarayı ben bıraktırdım. Beni tebrik et.
Aaaaaaa hain @Billy Kane sana o kadar kamu spotu izlettim. Hiç mi faydasını görmedin vasıfsız?Ne güzel bıraktırmışsın gördük. Zaten o beni iyice özendirdi. @Billy Kane
Küpe müpe hikaye cnm sen rahat hissetiğin gibi giyin dolaş bilmeden kırdıysak kusura bakma ciddi olmadığımızı zaten biliyorsundur @MEnes
bak aslan burcu icin ne yaziyo simdi okuyodum tamBenim de
Ahh bu aynı sen senin doğum günün ne zamanbak aslan burcu icin ne yaziyo simdi okuyodum tam
Sevecen, sıcak ve samimi Aslan aşk oyunlarında tam bir ustadır. Sevdiğini göstermekten, cinsel boyuttaki istekliliğini sergilemekten hiç çekinmez, ama her zaman iplerin kendi elinde olmasından yanadır. Enerjik doğası gereği, cinsellik hayatın temel taşlarından birisidir. Güneş'in yönettiği Aslan burcu bireyleri, cinsel olarak da son derece çekici, karizmatik bir yapıya sahiptir. Aslan'ın partneri için sadece önemli olması yeterli değildir. Tek olmayı ve ilişkiye domine etmeyi ister. Ancak karşısından beklediği tek eşliliğe ve anlayışa, kendisi genellikle poligam davranışlarla cevap verir.
16 agustos cankoAhh bu aynı sen senin doğum günün ne zaman
Pek bir şey kalmamış.Eğer Bulgaristanda olsaydım sana muhteşem bir hediye verecektim16 agustos canko
bi yavru kopek meselaPek bir şey kalmamış.Eğer Bulgaristanda olsaydım sana muhteşem bir hediye verecektim
Ben başka bir hediye düşünmüştüm ama bu da olurdu yanındabi yavru kopek mesela
asktir onlar ya.. evde bi kopegim bi kedim var ara sira onlarla yatiyorum <3Ben başka bir hediye düşünmüştüm ama bu da olurdu yanında
Onlardan kıskandım şimdi seniasktir onlar ya.. evde bi kopegim bi kedim var ara sira onlarla yatiyorum <3
ohoo isim var benim boyle xd demekki sana kimlerle neler yaptigimi soylesem kiskancliktan bayilirsinOnlardan kıskandım şimdi seni
Kimlerle neler yaptın Hani bakmıyodun çevrendekilereohoo isim var benim boyle xd demekki sana kimlerle neler yaptigimi soylesem kiskancliktan bayilirsin
instagramda takip ettigim kisilerleKimlerle neler yaptın Hani bakmıyodun çevrendekilere
Oha o takip ettiğin kişilerle mi yapıyosun yaptıklarını 😱 Harikalar onlar haklısın sen deinstagramda takip ettigim kisilerle