anlamadım?Ne çirkef olmuşsunuz siz böyle. Bugün cadılar bayramı da benim mi haberim yok.
anlamadım?Ne çirkef olmuşsunuz siz böyle. Bugün cadılar bayramı da benim mi haberim yok.
hhahah @xemrexxx cadoloz der zaten bana ama benim süpürgem yerine oklavam var kendi tarzımı yarattım cadılıktaNe çirkef olmuşsunuz siz böyle. Bugün cadılar bayramı da benim mi haberim yok.
Biebirinize laf atiyorsunuz ya cirkeflesiyorsunuz dedim.anlamadım?![]()
orada gebermiş @xemrexxx bana laf atıyorBiebirinize laf atiyorsunuz ya cirkeflesiyorsunuz dedim.
al sana bir daRBE DAHA leoncuğun meryoşun yanından ayrılmıyor uçakta bile kudur
al sana bir daRBE DAHA leoncuğun meryoşun yanından ayrılmıyor uçakta bile kudur@Dosi @xBUGRAx @Harunnn60 @Yiğitt @cookies @vadikızı @Forumdash @gizem ak @Aserat
Ekli dosyayı görüntüle 57336
yılan dedin de aklıma rahmetli @mrt-06 geldi hiç sevmezdim kendisiniyılan gibi sokulmuş benimkilere![]()
![]()
![]()
aa bu arada buda bana laf atmak için hortluyor yoksa geberip gidecek@Harunnn60
eee tabi senin gibi 50 lik biri varken 20 lik atacanın rahmetli olmasına daha çok varhöstt sen kime rahmetli diyonn kafanı patlatırım senii @mrt-06 atacanıma öyle
diyemezsin piss totoşş senii
Nasıl reklamı yapılmıyor ya her sokakta her yerde reklamı afişi var inanılmaz bi reklam yapılıyorBen denk gelmedim internet dışında bir yerde.
eee tabi senin gibi 50 lik biri varken 20 lik atacanın rahmetli olmasına daha çok var![]()
anlamadım?![]()
hhahah @xemrexxx cadoloz der zaten bana ama benim süpürgem yerine oklavam var kendi tarzımı yarattım cadılıkta![]()
![]()
![]()
Biebirinize laf atiyorsunuz ya cirkeflesiyorsunuz dedim.
höstt sen kime rahmetli diyonn kafanı patlatırım senii @mrt-06 atacanıma öyle
diyemezsin piss totoşş senii
öncesi ve sonrası resmen sinem kobal da bizim forumun cadolozları gibi kıskanç çıktı hiçkimsenin eşi yok yanında gitmiş hemen kenanla meryemin arasına oturmuş@Aserat @denizz19 @Thequeer @Harunnn60 @Forumdash @Yiğitt @xBUGRAx @cookies
Ekli dosyayı görüntüle 57339 Ekli dosyayı görüntüle 57340
Kenanın kariyerine bu zarar verecek, tıpkı berenin kariyerine kenan verdiği gibi.öncesi ve sonrası resmen sinem kobal da bizim forumun cadolozları gibi kıskanç çıktı hiçkimsenin eşi yok yanında gitmiş hemen kenanla meryemin arasına oturmuş@Aserat @denizz19 @Thequeer @Harunnn60 @Forumdash @Yiğitt @xBUGRAx @cookies
Ekli dosyayı görüntüle 57339 Ekli dosyayı görüntüle 57340
AYOL ARALARINa oturdun madem onlar gibi gülümsesene kameraya yine mimiksizliğini knouşturmuşKenanın kariyerine bu zarar verecek, tıpkı berenin kariyerine kenan verdiği gibi.
Kenanın kariyerine bu zarar verecek, tıpkı berenin kariyerine kenan verdiği gibi.
K.dogulu şarkıcı olanBerenin kariyerine Kenanmı zarar verdimi sence
K.dogulu şarkıcı olan![]()
yaa bu şimdi çocuğun annesi gibi görünsede pınar altuğ gibi yapıp yağmur atacanı kaptığı gibi boranıda bu kadın kapmasın 😱😱😱 @Yiğitt @Harunnn60 @sokak sanati @Aseratal sana bir daRBE DAHA leoncuğun meryoşun yanından ayrılmıyor uçakta bile kudur@Dosi @xBUGRAx @Harunnn60 @Yiğitt @cookies @vadikızı @Forumdash @gizem ak @Aserat
Ekli dosyayı görüntüle 57336
Meryem aşk konusunda sıkıntılı her şey olabiliryaa bu şimdi çocuğun annesi gibi görünsede pınar altuğ gibi yapıp yağmur atacanı kaptığı gibi boranıda bu kadın kapmasın 😱😱😱 @Yiğitt @Harunnn60 @sokak sanati @Aserat
![]()