Sahne başına 3 tane oyuncu düşüyor filmde be![]()
Fragman ok güzel ama bazı yerler sanki kamera arkası gibi ya.
o saçlar ne ayoll cadı gibi![]()
![]()
![]()
Haluk Bilginerle Algı Eke'yi aynı karede görünce kendimden geçtim.
All-stars kadrosu gibi kadro, film gibi de filme benziyor. Keşke İtalya'da olmasaydım sinemada izleyebilirdim, 8 Kasım'da Türkiye'ye geliyorum ama o zamana kadar da vizyonda kalmaz herhalde![]()
Süper bir fragman bayıldımmKenan süper görünüyor süper role çok güzel bürünmüş çok beğendim çokk
@xemrexxx meryemimiz çok güzell yine çokk oda rolüne çok yakışmış çokk
![]()
Oyuncu kadrosu, senaristler, yönetmen... Film her anlamda zirve resmen, yılın filmi geliyor.
Fragmanı izleyince kendimden geçtim resmen. Kenan İmirzalıoğlu, Haluk Bilginer, Musa Uzunlar, Serkan Keskin, Algı Eke ve niceleri. Say say bitmiyor, hepsi aynı filmde... Büyük bir merakla bekliyorum, çıktığı ilk gün izlemeyi düşünüyorum.
Filmin kadrosuna bak cl'yi kazanan takımın şampiyonlar ligi kadrosu gibi olmuş.
2. fragman:Bu güzellik başka kimde var?![]()
Şu film rekor kırmayacaksa daha hangisi kırsın be? Ayrıca Musa Uzunlar çok pasif fragmanlarda. Filmde inşallah böyle değildir,2. fragman:
2. fragman:
Türk Sinemasına farklı bir soluk getireceği kesin.Oyuncu kadrosu çok sağlam olmasına rağmen öyle Düğün Dernek,Recep İvedik ayarında bir gişe sonucunu çok hayali buluyorumBana göre filmin tanıtımı çok iyi yapılmadı.Eminim internetle çok fazla haşır neşir olmayan kitlenin hiç haberi bile olmadan vizyondan kalkabilir film.Yinede bu kadroyu 90 dakika boyunca birbirine de baktırsan iyi bir gişe tutturur diye tahmin ediyorum
Senaryo,replikler,konunun nasıl işlendiği,oyunculuklar,çekimler,yer ve mekan seçimleri,karakterlerin oturup oturmadığı vb. şeyleri filmi izledikten sonra yorumlayabiliriz.Hayal kırıklığı da olabilir,fragmanlara pek aldanmamak gerek.Fakat genel anlamda Türk Sinemasında bu tarz filmler pek çekilmiyor ve iyi bir hava getireceğini düşünüyorum.Büyük ihtimalde güzel bir film olmuştur diye tahmin ediyorum.
Diğer şehirlerde durum ne bilmiyorum ama İstanbul’da her yer filmin afişleriyle dolu. Ayrıca televizyonlarda da tanıtımları dönüyor. Yani reklamı iyi yapıldı bence.
sen 39-40. saniyelere bak
Yaptığını beğendin mi şimdi o sahneyi izlerken sen geleceksin aklıma.
sen 39-40. saniyelere bak![]()
@xemrexxx supernatural dizisinden 2 sevdiğim erkek oyuncunun yakın fotolarını paylaşıp duruyordu bana gıcıklık olsun diyeYaptığını beğendin mi şimdi o sahneyi izlerken sen geleceksin aklıma.![]()
@Çiğdem- den bu poz içi özel yorum istiyor ve kaciyorum yarin bakarim bildirimlere
@denizz19 @Yiğitt @Thequeer @Harunnn60 @MasacRE- @cookies @vadikızı @Billy Kane @gizem ak @Dosi @xBUGRAx @Aserat @yatutarsa Ekli dosyayı görüntüle 57331
yılan gibi sokulmuş benimkilere@Çiğdem- den bu poz içi özel yorum istiyor ve kaciyorum yarin bakarim bildirimlere
@denizz19 @Yiğitt @Thequeer @Harunnn60 @MasacRE- @cookies @vadikızı @Billy Kane @gizem ak @Dosi @xBUGRAx @Aserat @yatutarsa Ekli dosyayı görüntüle 57331
Tam laf çarpmaya geliyordum ama yarın bildirimlere bakarım diyerek ince mesajı vermişsin@Çiğdem- den bu poz içi özel yorum istiyor ve kaciyorum yarin bakarim bildirimlere
yılan gibi sokulmuş benimkilere![]()
![]()
![]()
aa bu arada buda bana laf atmak için hortluyor yoksa geberip gidecek@Harunnn60
Ne çirkef olmuşsunuz siz böyle. Bugün cadılar bayramı da benim mi haberim yok.Tam laf çarpmaya geliyordum ama yarın bildirimlere bakarım diyerek ince mesajı vermişsinhoş geldin
![]()