Ben saklamam açık sözlüyümdürAaa orası belli oluyor cnm
Iyyyyk kızım sana Çukur ara vermeyecek dedim dedim gttin sen elin fancıklara inandın. 5 gün başimin etini yedinForumdash ay yapım olunca söz konusu dediklerine artık inanasım gelmiyor bir kaç örnek yaşadık
xemrexxx zaten uyduruk maatbasından çıkanlara inanmayalı 5 yıl olacak
Bu bölüm yükselir umarım herkes dövüşüyorIyyyyk kızım sana Çukur ara vermeyecek dedim dedim gttin sen elin fancıklara inandın. 5 gün başimin etini yedinSana sezon finali tarihi konuştugumuz gecenin sabahında basına gerçek sezon finalini açıklattım
Hııı iyi çevirdinBu bölüm yükselir umarım herkes dövüşüyor
Hahah Aaa ne diyim ayoll batsınmı diyeyimHııı iyi çevirdin
Hayır bana inanmamalığını diyorumHahah Aaa ne diyim ayoll batsınmı diyeyim
Aaa yok ayoll googlede bir haber sitesinden okumuştum üyelerle alakalı değil
Tekrar vermiş show ondanmışAaa yok ayoll googlede bir haber sitesinden okumuştum üyelerle alakalı değil
Söz ve Survivordan dolayı seyirci kaybı yaşama hitimaline karşın bölüm olabilirde diyordu Cuma günü geldine göre göze alamadılar demek
Aaa yalnız Çukur Cumaya kadar fragman vermiyor ama kanal sahibi bir açıklama yapıp bizi bilgilendirmedi ayoll Atacan efendiTekrar vermiş show ondanmış
Daha vermedi mi.Aaa yalnız Çukur Cumaya kadar fragman vermiyor ama kanal sahibi bir açıklama yapıp bizi bilgilendirmedi ayoll Atacan efendi@mrt-06
Cuma akşamı geçte olsa verdiler , bu akşamda 2.fragman geldi cnmDaha vermedi mi.
Ben daha çok siyaset artık.Cuma akşamı geçte olsa verdiler , bu akşamda 2.fragman geldi cnmSenin hiç haberin yok iyice emekli moduna girmişsin
Aaa yalnız Çukur Cumaya kadar fragman vermiyor ama kanal sahibi bir açıklama yapıp bizi bilgilendirmedi ayoll Atacan efendi@mrt-06
@mrt-06 kovulmuş show haber yüzündenDaha vermedi mi.
@mrt-06 kovulmuş show haber yüzündenSiyaset yapmak istemiş patron izin vermeyince kapıya koymuşlar. Ocak ayında show tv ile Fİ'nin sözleşmesini yaparken show tv binasının önunde pankart açıyordu
Aaa zaten genelde emekli olanlar ya da kovulanlar siyasete atılıyorBen daha çok siyaset artık.
Bak bana hala işimin başındayımAaa zaten genelde emekli olanlar ya da kovulanlar siyasete atılıyor
Sen de çaptan düştün ama para yemek için emekli olmuyorsunBak bana hala işimin başındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?