kız yanlız aynı bölümün 2.fragmanında mihrimah istemeyerek evlendiği kocası rüstemi öldürtüyor sen zaten kendini hep pelin karahana benzetiyordun; destere de rüstem gibi zoraki ruh öküzün senin. YOKSA bir devir kapanıyor derken sen de mi aynısını yapıcan 😱 😱 😱 @Harunnn60 ı mı gönderdin @destere yi gebertsin diye sesi soluğu çıkmıyor ikisinin de 😱 😱 @Forumdash @Dosi @mrt-06 @cookies @vadikızı @kerem @serhatt @Ahmed @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @MasacRE-
Ne destere sevgisiymiş arkadaş.
Şu günlerde @destere bir hortlasa forumda @Harunnn60 kalbine inecek yine geberdi moduna girdi çünkü rahatladı
Bununkiler komplo teorisi olamaz ancak fantazidir
Sen benimkini ne kadar beğendiysenNasıl avatarımı beğendin mi canım![]()
senin fantezi dünyan ancak kerimcanınkiyle kapışır o yüzden bnmkine laf edemezsinBununkiler komplo teorisi olamaz ancak fantazidir![]()
Ben komplo üretirim sen fantazisenin fantezi dünyan ancak kerimcanınkiyle kapışır o yüzden bnmkine laf edemezsin![]()
ben gerçekleri üretirim donuz illi çiğdem- marul kafa denizz19 ve faruk forumdash gibiBen komplo üretirim sen fantaziBu konu kapanır burda...
![]()
ben gerçekleri üretirim faruk forumdash gibiben gerçekleri üretirim donuz illi çiğdem- marul kafa denizz19 ve faruk forumdash gibi![]()
Hiç beğenmedimmmSen benimkini ne kadar beğendiysen![]()
ben gerçekleri üretirim donuz illi çiğdem- marul kafa denizz19 ve faruk forumdash gibi![]()
Forumdash ay yapım olunca söz konusu dediklerine artık inanasım gelmiyor bir kaç örnek yaşadıkben gerçekleri üretirim faruk forumdash gibiöv desem övmezsin bee işine gelince nasıl övüyorsun
@Çiğdem-
5 yıl ne ki 36 yıllık ömrünün 7 de 1iForumdash ay yapım olunca söz konusu dediklerine artık inanasım gelmiyor bir kaç örnek yaşadık![]()
![]()
xemrexxx zaten uyduruk maatbasından çıkanlara inanmayalı 5 yıl olacak![]()
![]()
![]()
10 Yaş yukardan sallıyorsun yine5 yıl ne ki 36 yıllık ömrünün 7 de 1i![]()
aslında 40 da ben biraz küçülttüm seni10 Yaş yukardan sallıyorsun yine![]()
![]()
![]()
aslında 40 da ben biraz küçülttüm seni![]()
Allah razı olsun cnm10 Yaş yukardan sallıyorsun yine![]()
![]()
![]()
Kıymetini bil
Geçir kafasına da kurtulalım
Sen de koruyormusun yoksa gebermesinimi istiyorsun belli değilGeçir kafasına da kurtulalım![]()
İKİ YÜZLÜYÜM BEN