ben kötü bişey demedim ki adamın içi fesatAaa şuan ne sohbet dönüyor ben de anlamadım üvey anne şeyine nerden geçildi
Bu Emre ile serhat başbaşa kalınca sapıtıyorlar @eskici ile seni geçtiler bu konuda @Forumdash![]()
![]()
![]()
ben kötü bişey demedim ki adamın içi fesatAaa şuan ne sohbet dönüyor ben de anlamadım üvey anne şeyine nerden geçildi
Bu Emre ile serhat başbaşa kalınca sapıtıyorlar @eskici ile seni geçtiler bu konuda @Forumdash![]()
![]()
![]()
kız en sapık olarak sen eksiksin![]()
Bizden geçti artık destere geberdi benimde bir ayağım çukurdaben kötü bişey demedim ki adamın içi fesat![]()
helvanı nasıl istersin kız büyük bir zevkjle yapıp tüm foruma dağıtıcam hatta komşu forumlara da dağıtırımBizden geçti artık destere geberdi benimde bir ayağım çukurda![]()
![]()
![]()
GÜLE GÜLE İYİ YOLCULUKLARBizden geçti artık destere geberdi benimde bir ayağım çukurda![]()
![]()
![]()
helvanı nasıl istersin kız büyük bir zevkjle yapıp tüm foruma dağıtıcam hatta komşu forumlara da dağıtırım![]()
![]()
![]()
yanlız siz ikiniz geberince @Harunnn60 da ilgisizlikten geberir
![]()
@Harunnn60 destere geberdi diye oynuyor bende geberince siz de serhatla karşılıklı oynarsınızGÜLE GÜLE İYİ YOLCULUKLAR![]()
Biz en uyumsuz çiftiz, bu @xemrexxx ile @serhatt efsane çiftAaa şuan ne sohbet dönüyor ben de anlamadım üvey anne şeyine nerden geçildi
![]()
![]()
kız sloganı çalma .ss@Harunnn60 destere geberdi diye oynuyor bende geberince siz de serhatla karşılıklı oynarsınız![]()
![]()
Bir devir daha son bulmak üzere![]()
![]()
![]()
kız yanlız aynı bölümün 2.fragmanında mihrimah istemeyerek evlendiği kocası rüstemi öldürtüyor sen zaten kendini hep pelin karahana benzetiyordun; destere de rüstem gibi zoraki ruh öküzün senin. YOKSA bir devir kapanıyor derken sen de mi aynısını yapıcan 😱 😱 😱 @Harunnn60 ı mı gönderdin @destere yi gebertsin diye sesi soluğu çıkmıyor ikisinin de 😱 😱 @Forumdash @Dosi @mrt-06 @cookies @vadikızı @kerem @serhatt @Ahmed @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @MasacRE-
Kubilayı değil bee @serhatt 'a dibin düşecekayol ben o ka düşmedim napayım kubilay akayı![]()
neler neler neler
neresini gördün de böyle net konuşuyorsun
Hhahah @xemrexxx in bu analizi nasıl Forumdashkız yanlız aynı bölümün 2.fragmanında mihrimah istemeyerek evlendiği kocası rüstemi öldürtüyor sen zaten kendini hep pelin karahana benzetiyordun; destere de rüstem gibi zoraki ruh öküzün senin. YOKSA bir devir kapanıyor derken sen de mi aynısını yapıcan 😱 😱 😱 @Harunnn60 ı mı gönderdin @destere yi gebertsin diye sesi soluğu çıkmıyor ikisinin de 😱 😱 @Forumdash @Dosi @mrt-06 @cookies @vadikızı @kerem @serhatt @Ahmed @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @MasacRE-
hmmm işini garantiye almak istiyorsun böyle sorguladiğina göreneresini gördün de böyle net konuşuyorsun![]()
kız bir kere senin lafına itibar edip de hareket etmem sen yerli ürünlerde kaliteli mallardan anlamıyorsun yabancı olsa belki inanırdım dediğinehmmm işini garantiye almak istiyorsun böyle sorguladiğina göre![]()
Yerli ve millilere önem ver diye uğraşiyoruz şurdakız bir kere senin lafına itibar edip de hareket etmem sen yerli ürünlerde kaliteli mallardan anlamıyorsun yabancı olsa belki inanırdım dediğine![]()
40 GÜN 40 GECE OYNUYCAZ HEM DE@Harunnn60 destere geberdi diye oynuyor bende geberince siz de serhatla karşılıklı oynarsınız![]()
![]()
Bir devir daha son bulmak üzere![]()
![]()
![]()
Sen kim köpeksin acaba da Kubişi beğenmiyorsun kenar dilberi,şüküfe seniayol ben o ka düşmedim napayım kubilay akayı![]()
Ziyaret edicem ayol napıcam başka