Ben saklamam açık sözlüyümdürAaa orası belli oluyor cnm![]()
![]()
![]()
Iyyyyk kızım sana Çukur ara vermeyecek dedim dedim gttin sen elin fancıklara inandın. 5 gün başimin etini yedinForumdash ay yapım olunca söz konusu dediklerine artık inanasım gelmiyor bir kaç örnek yaşadık![]()
![]()
xemrexxx zaten uyduruk maatbasından çıkanlara inanmayalı 5 yıl olacak![]()
![]()
![]()
Bu bölüm yükselir umarım herkes dövüşüyorIyyyyk kızım sana Çukur ara vermeyecek dedim dedim gttin sen elin fancıklara inandın. 5 gün başimin etini yedinSana sezon finali tarihi konuştugumuz gecenin sabahında basına gerçek sezon finalini açıklattım
![]()
Hııı iyi çevirdinBu bölüm yükselir umarım herkes dövüşüyor![]()
![]()
![]()
Hahah Aaa ne diyim ayoll batsınmı diyeyimHııı iyi çevirdin![]()
Hayır bana inanmamalığını diyorumHahah Aaa ne diyim ayoll batsınmı diyeyim![]()
![]()
![]()
Aaa yok ayoll googlede bir haber sitesinden okumuştum üyelerle alakalı değil
Tekrar vermiş show ondanmışAaa yok ayoll googlede bir haber sitesinden okumuştum üyelerle alakalı değil![]()
![]()
Söz ve Survivordan dolayı seyirci kaybı yaşama hitimaline karşın bölüm olabilirde diyordu Cuma günü geldine göre göze alamadılar demek![]()
![]()
![]()
Aaa yalnız Çukur Cumaya kadar fragman vermiyor ama kanal sahibi bir açıklama yapıp bizi bilgilendirmedi ayoll Atacan efendiTekrar vermiş show ondanmış![]()
Daha vermedi mi.Aaa yalnız Çukur Cumaya kadar fragman vermiyor ama kanal sahibi bir açıklama yapıp bizi bilgilendirmedi ayoll Atacan efendi![]()
![]()
@mrt-06
Cuma akşamı geçte olsa verdiler , bu akşamda 2.fragman geldi cnmDaha vermedi mi.![]()
Ben daha çok siyaset artık.Cuma akşamı geçte olsa verdiler , bu akşamda 2.fragman geldi cnmSenin hiç haberin yok iyice emekli moduna girmişsin
![]()
Aaa yalnız Çukur Cumaya kadar fragman vermiyor ama kanal sahibi bir açıklama yapıp bizi bilgilendirmedi ayoll Atacan efendi![]()
![]()
@mrt-06
@mrt-06 kovulmuş show haber yüzündenDaha vermedi mi.![]()
@mrt-06 kovulmuş show haber yüzündenSiyaset yapmak istemiş patron izin vermeyince kapıya koymuşlar. Ocak ayında show tv ile Fİ'nin sözleşmesini yaparken show tv binasının önunde pankart açıyordu
![]()
Aaa zaten genelde emekli olanlar ya da kovulanlar siyasete atılıyorBen daha çok siyaset artık.![]()
Bak bana hala işimin başındayımAaa zaten genelde emekli olanlar ya da kovulanlar siyasete atılıyor![]()
![]()
![]()
Sen de çaptan düştün ama para yemek için emekli olmuyorsunBak bana hala işimin başındayım![]()