kız yanlız aynı bölümün 2.fragmanında mihrimah istemeyerek evlendiği kocası rüstemi öldürtüyor sen zaten kendini hep pelin karahana benzetiyordun; destere de rüstem gibi zoraki ruh öküzün senin. YOKSA bir devir kapanıyor derken sen de mi aynısını yapıcan 😱 😱 😱 @Harunnn60 ı mı gönderdin @destere yi gebertsin diye sesi soluğu çıkmıyor ikisinin de 😱 😱 @Forumdash @Dosi @mrt-06 @cookies @vadikızı @kerem @serhatt @Ahmed @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @MasacRE-
Ne destere sevgisiymiş arkadaş.
Şu günlerde @destere bir hortlasa forumda @Harunnn60 kalbine inecek yine geberdi moduna girdi çünkü rahatladı
Bununkiler komplo teorisi olamaz ancak fantazidir
Sen benimkini ne kadar beğendiysenNasıl avatarımı beğendin mi canım
senin fantezi dünyan ancak kerimcanınkiyle kapışır o yüzden bnmkine laf edemezsinBununkiler komplo teorisi olamaz ancak fantazidir
Ben komplo üretirim sen fantazisenin fantezi dünyan ancak kerimcanınkiyle kapışır o yüzden bnmkine laf edemezsin
ben gerçekleri üretirim donuz illi çiğdem- marul kafa denizz19 ve faruk forumdash gibiBen komplo üretirim sen fantaziBu konu kapanır burda...
ben gerçekleri üretirim faruk forumdash gibiben gerçekleri üretirim donuz illi çiğdem- marul kafa denizz19 ve faruk forumdash gibi
Hiç beğenmedimmmSen benimkini ne kadar beğendiysen
ben gerçekleri üretirim donuz illi çiğdem- marul kafa denizz19 ve faruk forumdash gibi
Forumdash ay yapım olunca söz konusu dediklerine artık inanasım gelmiyor bir kaç örnek yaşadıkben gerçekleri üretirim faruk forumdash gibiöv desem övmezsin bee işine gelince nasıl övüyorsun@Çiğdem-
5 yıl ne ki 36 yıllık ömrünün 7 de 1iForumdash ay yapım olunca söz konusu dediklerine artık inanasım gelmiyor bir kaç örnek yaşadık
xemrexxx zaten uyduruk maatbasından çıkanlara inanmayalı 5 yıl olacak
10 Yaş yukardan sallıyorsun yine5 yıl ne ki 36 yıllık ömrünün 7 de 1i
aslında 40 da ben biraz küçülttüm seni10 Yaş yukardan sallıyorsun yine
aslında 40 da ben biraz küçülttüm seni
Allah razı olsun cnm10 Yaş yukardan sallıyorsun yine
Kıymetini bil
Geçir kafasına da kurtulalım
Sen de koruyormusun yoksa gebermesinimi istiyorsun belli değilGeçir kafasına da kurtulalım
İKİ YÜZLÜYÜM BEN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?