Kanal D e Mafya dizisi olmuyor yanı Show ve Atv e yakışıyor ve kısmen StaraKenan kanalda kalırsa şuankı şirket ile özünün dışında işlere devam eder
Kanal D'ye ne koysan yakışır, öyle kaliteli bir kanal.Belki biz @Yiğitt lere dizi yaparız
bendeki savunma sistemi abd de bile yok anında indiririm siziAaa eğer Berguzerli film gişe yaparsaMeryem ile @xemrexxx nasıl bir savunma yapacaklar acaba@Forumdash
Yavaş indir tatlımbendeki savunma sistemi abd de bile yok anında indiririm sizi
Yavaş indir tatlım
Meryemine laf attığımızı hisetmiş Mezarından kaçıp gelmiş hafta sonunu bekleyemeyipbendeki savunma sistemi abd de bile yok anında indiririm sizi
Edicez tabi hakedene laflarıMeryemine laf attığımızı hisetmiş Mezarından kaçıp gelmiş hafta sonunu bekleyemeyip
Meryemine laf attığımızı hisetmiş Mezarından kaçıp gelmiş hafta sonunu bekleyemeyip
sizin ikinizi diri diri betona gömerimEdicez tabi hakedene lafları
Elin kadını için arkadaşlarına bunu mu reva görüyorsun be,terbiyesizsizin ikinizi diri diri betona gömerim
Elin kadını sizsiniz ve.ssElin kadını için arkadaşlarına bunu mu reva görüyorsun be,terbiyesiz
ayyy ne fesatsın yaa
Valla ben o dediğin ne bilmem,bu emrenin fesatlıklarıyla uğraşıyorum işteGene neyin marjinalliğindesiniz@Çiğdem-
ayyy ne fesatsın yaa
Gene neyin marjinalliğindesiniz@Çiğdem-
Aaa şuan ne sohbet dönüyor ben de anlamadım üvey anne şeyine nerden geçildi
kız en sapık olarak sen eksiksinAaa şuan ne sohbet dönüyor ben de anlamadım üvey anne şeyine nerden geçildi
Bu Emre ile serhat başbaşa kalınca sapıtıyorlar @eskici ile seni geçtiler bu konuda @Forumdash
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?