Klasik Chuck - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Chuck [HASHTAG]#s01e11[/HASHTAG]

bir an morgan ölecek diye çok korktum :( roketin çıkma sahnesi ibretlikti :F dostuz deme sarah ilerde lazım olur :D

Chuck [HASHTAG]#s01e012[/HASHTAG]

sezon finaline bir kala :D
morgan'ın psikolog edasıyla awesome ve ellie ile konuşması güldürdü :D casey emir gelse bile chuck'a kıymaz bence?

Chuck 2x1

Bomba gibi bir açılış oldu. Aksiyon ve duygusallık üst seviyedeydi bu bölümde. Chuck reyiz ajanlığa doğru gidiyor bakalım ne zaman olucak :D

9/10

Chuck 2x2

Müthiş bir bölümdü. Heyecan aksiyon komedi herşey vardı.

Chuck reyizin kız tavlama işi çok iyiydi :D

Bide odadan konuşma yaparken adamın birden gelmesiyle kaçışı sesli güldürdü :D

Sonuda kötü bitti reyize yapılamaz bu :(

9.5/10

Chuck 2x3

Bryce yine girdi çıktı yaptı :D Adam geliyor ortalığı karıştırıyor geri gidiyor :D

Chuck reyizin Sarah ve Bryce'ın dansını izlediği sahne sesli güldürdü :D

Sonda yine bombayı patlattı Bryce, reyiz ajanlığa doğru ilerliyor :D

9/10

Chuck 2x4

Yine muhteşem bir bölümdü.

Lester'in müdür hali çok iyiydi keşke bırakmasaydı :D

Chuck'un Özel ajan Carmichael diye hava attığı yerler sesli güldürdü :D

Sarah ve diğer kadının ıslak kavgasıda süperdi :D

9.5/10

Chuck 2x6

Her zaman ki gibi komedi ve aksiyonun tavan yaptığı bir bölümdü.

Chuck Casey öpüşmesi sesli güldürdü :D

Sarah'ın Chuck reyizi kıskanması iyiydi :D

9/10

Chuck [HASHTAG]#s01e13[/HASHTAG] (Sezon Finali)

Şükür geri dönebildim Chuck'a kaç defa izlemeye başladım ama hep sorun çıktı. Bu sefer doğru düzgün izleyebildim :D
Yine çok güldüğüm sahneler vardı özellikle Chuck'ın kafasını masaya çarptığı sahne(ler) çok komikti :X
Güldürse de aslında duygusal bir bölümdü, Chucky'yi alacaklardı neredeyse. Tam kurtuldu diye sevinmişken Casey'nin son sözleri kafa karıştırdı. :(
Dövüş sahneleri yine süperdi. :F Her dizide böyle sexy dövüş sahneleri göremiyoruz :X
9/10

[HASHTAG]#Chuck[/HASHTAG] [HASHTAG]#s02e01[/HASHTAG]

Chuck reyizin yaptığı blöf muhteşemdi yaa :D Call of Duty aşkı bir işe yaradı. :X Dayanak'ın monogramı tarhrip etmesi iyi mi kötü mü karar veremiyorum yani Chuck'ın ölmemesi güzel oldu ama adam mutlu da değil ki bu işinde :(

Chuck 2x8

Aksiyonun dibine vurulan bir bölümdü. Chuck reyiz yine kurtardı ekibi :D Reyiz ajanlığa alıştı iyice :D

9/10

[HASHTAG]#Chuck[/HASHTAG] [HASHTAG]#s02e02[/HASHTAG]

Çok fena altyazı sorunu vardı. 10. dakikadan sonra 10 saniye falan geriden gelmeye başladı altyazı o yüzden pek zevk alamadım bu bölümden :T:
Chuck'ın Sarah'yı kıskandırmak için kara dul'a söyledikleri güldürdü :X tarzan sahnesi de iyiydi :F
bu bryce nereden çıktı yine.ss

[HASHTAG]#Chuck[/HASHTAG] [HASHTAG]#s02e03[/HASHTAG]

Bryce ve Sarah'nın dansı neydi öyle. Oyş :X Chuck kendini kaybetti :F Bryce giderken son şakasını yaptı Chucky'ye :F Son sahnede çok üzgünlerken içeri girerken bir anda gülmeye başladılar ya çok dokundu o sahne.ss

[HASHTAG]#Chuck[/HASHTAG] [HASHTAG]#s02e04[/HASHTAG]

Sarah'nın gerçek ismini öğrendik sandık ama son sahneye bakılırsa Jen de gerçek ismi değilmiş. Acaba finale kadar öğrenebilir miyiz :D
Casey'nin dj halleri güldürdü :X Hiç beklenmeyecek hareketler bunlar :D
Chuck, Carmichael olduğuna kendi bile inanacak artık. Kandırdığı adam hayran oldu resmen Charles'a :F

[HASHTAG]#Chuck[/HASHTAG] [HASHTAG]#s02e05[/HASHTAG]

Jeff'in geçmişi baya renkliymiş :D Oyunu oynamak için istediği istekler güldürdü :X Chuck ilk başta geçemeyince iş iptal dedim ama Allah'tan şarkıyı aklına getirdi. :D Mezun da oldu sonunda :Z

[HASHTAG]#Chuck[/HASHTAG] [HASHTAG]#s02e06[/HASHTAG]

Jill ve Chuck yakınlaşması tam da yolunda giderken ikiz dingiller işi bozdu :F Herkesin Chuck'ı tanıdığı sahneler falan iyiydi, Chucky'nin mimikleri güldürdü :X Casey ile öpüştüğü sahne de güldürdü :F

[HASHTAG]#Chuck[/HASHTAG] [HASHTAG]#s02e07[/HASHTAG]

Çok yerli dizivari bir bölümdü. O gazın zararsız bir şey olması, Chuck'ın flashı atmadan önce kopyasını almış olması özellikle de Jill'in Dayanak ajanı olduğunun ortaya çıkması :D Tahmin ediyordum zaten böyle bir şey. Giderken Chucky saatini de almadı :/

[HASHTAG]#Chuck[/HASHTAG] [HASHTAG]#s02e08[/HASHTAG]

Jill olayının daha fazla uzamaması iyi oldu. Chuck çok fazla taviz verdi onun için ama sonuç hep hüsran. Son yaptığı hareket çok iyiydi eminim eğer Jill'le gitmeyi seçseydi o melune yine bir şeyler yapardı Chuck'a. Morgan'ın isteği güldürdü :X Big Mike da süper uçtu, hırsızı görünce kendinden geçti adam :F

[HASHTAG]#Chuck[/HASHTAG] [HASHTAG]#s02e09[/HASHTAG]
Casey ergen misin evladım yaa :D Çok triplere girdi bu bölüm.ss Bölümün tek eğlenceli tarafı Buy More'daki ayın elemanı olayıydı :X Muhteşemler biraz daha kalsaydı keşke :X

[HASHTAG]#Chuck[/HASHTAG] [HASHTAG]#s02e10[/HASHTAG]

Sarah'nın gerçek ismini öğrendik galiba sonunda (b) Angel mıymış adı :D Sarah'nın baba nasıl bir dolandırıcıymış bee hey maşallah :F Chuck, Carmichael gibi Linceaistan (?) rolünü de güzel yaptı Alman aksanı müthişti :F nine nine! :F

[HASHTAG]#Chuck[/HASHTAG] [HASHTAG]#s02e11[/HASHTAG]

Tam ne kadar da boş bir bölüm oluyor diyordum ki işler değişti. Arabulucu adam ve Ned, dayanak ajanı çıktı 😱 Çok iyi düşünülmüş bu olay, takdir ettim. Morgan garibim süper bir kahramanlık yaptı ama Anna kaşarı göremedi.ss