YOK be ablam kötü bi durumniye maalesef diyon be ne güzel yaşını göstermiyon işte
YOK be ablam kötü bi durumniye maalesef diyon be ne güzel yaşını göstermiyon işte
YOK be ablam kötü bi durum
ben olduuğm yaşta görünmek isterim her yaşın güzelliği kendineAa olurmu ya niye kötü olsun ki
ben olduuğm yaşta görünmek isterim her yaşın güzelliği kendine
öyle,yapacak bişey yok ablamTabii ki öylede rabbim böyle yaratmış seni elden birşey gelmiyo
öyle,yapacak bişey yok ablam
insan ister istemez takıyor be ablamSağlık olsunda yaşın önemi yok nasıl göstermişsin göstermemişsin önemi yok
Aaa bune ayoll 10 yaşında çocuk gibi Seninde ayarın yok ya kıllı hanzolara bakıyorsun yada böyle ağzı süt kokan çocuklarakız bu dize küçük gelir @Çiğdem- @Dosi @vadikızı @Forumdash @Yiğitt bunu @yatutarsa ya da @serhatt a düşündüm @YıldırıM la @Thequeer e yağmurlu havada su yok
çok doğruAaa bune ayoll 10 yaşında çocuk gibi Seninde ayarın yok ya kıllı hanzolara bakıyorsun yada böyle ağzı süt kokan çocuklara
Sensin Hanzo.ssAaa bune ayoll 10 yaşında çocuk gibi Seninde ayarın yok ya kıllı hanzolara bakıyorsun yada böyle ağzı süt kokan çocuklara
çok doğru
Hhaha Aaa tamam serhat bana katıldıysa haklıyımdır xemrexxx beySensin Hanzo.ss
Yanindaki sarisin- parlak da @Dosi nin oralardan bizim cadolozlar ve lgbtq daha cook sever gibi @vadikızı @yatutarsa @serhattHhaha Aaa tamam serhat bana katıldıysa haklıyımdır xemrexxx bey
Bunların hepsi orta okul çocuğu gibi sankıYanindaki sarisin- parlak da @Dosi nin oralardan bizim cadolozlar ve lgbtq daha cook sever gibi @vadikızı @yatutarsa @seehatt
Kiz o @destere nin totosu ka arabalara girebilmek icin zayif ve 1.75 ten kisa olmak lazimBunların hepsi orta okul çocuğu gibi sankı
Hahah Aaa tam senlik ozaman sen oyuncak arabaya bile girersinKiz o @destere nin totosu ka arabalara girebilmek icin zayif ve 1.75 ten kisa olmak lazim
KiZ aslinda cook faydali bir sports bir yarista 1.5-2 kilo kaybediyorlar 1 yila snn gibi 40 kilo olurumHahah Aaa tam senlik ozaman sen oyuncak arabaya bile girersin
Aaa evet bodur sayılırsın sende kilo var birazKiZ aslinda cook faydali bir sports bir yarista 1.5-2 kilo kaybediyorlar 1 yila snn gibi 40 kilo olurum
ilk defa haklısınHhaha Aaa tamam serhat bana katıldıysa haklıyımdır xemrexxx bey