Bana Burak Özçıvit lazım. Ankaranın her yerine koca koca resimlerini asmışlar, kendimi zor tutuyorum posterlere yapışmamak için.kız bu dize küçük gelir @Çiğdem- @Dosi @vadikızı @Forumdash @Yiğittbunu @yatutarsa ya da @serhatt a düşündüm
@YıldırıM la @Thequeer e yağmurlu havada su yok
![]()
kız bu dize küçük gelir @Çiğdem- @Dosi @vadikızı @Forumdash @Yiğittbunu @yatutarsa ya da @serhatt a düşündüm
@YıldırıM la @Thequeer e yağmurlu havada su yok
![]()
kız istanbulda metro duraklarının girişi barış arduç çıkışı burak özçivit reklamı yani sen istanbulda yaşasan kesin hep metroyu tercih ederdin benceBana Burak Özçıvit lazım. Ankaranın her yerine koca koca resimlerini asmışlar, kendimi zor tutuyorum posterlere yapışmamak için.![]()
AYOL bu daha süt bebesi,istemem aman istemem,ele gelmez bunu mıncırmaya kalksankız bu dize küçük gelir @Çiğdem- @Dosi @vadikızı @Forumdash @Yiğittbunu @yatutarsa ya da @serhatt a düşündüm
@YıldırıM la @Thequeer e yağmurlu havada su yok
![]()
yaşından başından utan .ss @Dosi şunun kutlama pastasına şap atar mısıntühh çok beğenmiştim teyzem yaaa
AL ablam senin olsun bana gelmez butühh çok beğenmiştim teyzem yaaa
sert erkekler @vadikızı tyezemin hakkı bu durumda yine evde kaldınAYOL bu daha süt bebesi,istemem aman istemem,ele gelmez bunu mıncırmaya kalksan![]()
Burak daha çok hoşuma gitmeye başladı bu aralar, 1.84 boyu varmış maşallah.kız istanbulda metro duraklarının girişi barış arduç çıkışı burak özçivit reklamı yani sen istanbulda yaşasan kesin hep metroyu tercih ederdin bence![]()
Hayır bende sert ve olgun severim lütfen kısmetime mani olmasert erkekler @vadikızı tyezemin hakkı bu durumda yine evde kaldın![]()
AL ablam senin olsun bana gelmez bu![]()
sert erkekler @vadikızı tyezemin hakkı bu durumda yine evde kaldın![]()
yok ablam düşün yani bu bna bile gençyok bu çok genç sana uyar ben almıyım
elinde başka adaylar varmı teyzem bu olmaz
yok ablam düşün yani bu bna bile genç![]()
HADİ BAKALIM BEKLİYORUZBen bunu beğenmedim, bir ara favori adamımın konusunu açayım da görün siz de.![]()
F1 deki favori adamin miBen bunu beğenmedim, bir ara favori adamımın konusunu açayım da görün siz de.![]()