YOK be ablam kötü bi durumniye maalesef diyon be ne güzel yaşını göstermiyon işte![]()
YOK be ablam kötü bi durumniye maalesef diyon be ne güzel yaşını göstermiyon işte![]()
YOK be ablam kötü bi durum![]()
ben olduuğm yaşta görünmek isterim her yaşın güzelliği kendineAa olurmu ya niye kötü olsun ki
ben olduuğm yaşta görünmek isterim her yaşın güzelliği kendine![]()
öyle,yapacak bişey yok ablamTabii ki öylede rabbim böyle yaratmış seni elden birşey gelmiyo![]()
öyle,yapacak bişey yok ablam![]()
insan ister istemez takıyor be ablamSağlık olsunda yaşın önemi yok nasıl göstermişsin göstermemişsin önemi yok![]()
Aaa bune ayoll 10 yaşında çocuk gibikız bu dize küçük gelir @Çiğdem- @Dosi @vadikızı @Forumdash @Yiğittbunu @yatutarsa ya da @serhatt a düşündüm
@YıldırıM la @Thequeer e yağmurlu havada su yok
![]()
çok doğruAaa bune ayoll 10 yaşında çocuk gibi![]()
![]()
Seninde ayarın yok ya kıllı hanzolara bakıyorsun yada böyle ağzı süt kokan çocuklara
![]()
Sensin Hanzo.ssAaa bune ayoll 10 yaşında çocuk gibi![]()
![]()
Seninde ayarın yok ya kıllı hanzolara bakıyorsun yada böyle ağzı süt kokan çocuklara
![]()
çok doğru![]()
Hhaha Aaa tamam serhat bana katıldıysa haklıyımdır xemrexxx beySensin Hanzo.ss
Yanindaki sarisin- parlak da @Dosi nin oralardan bizim cadolozlar ve lgbtq daha cook sever gibiHhaha Aaa tamam serhat bana katıldıysa haklıyımdır xemrexxx bey![]()
![]()
![]()
Bunların hepsi orta okul çocuğu gibi sankıYanindaki sarisin- parlak da @Dosi nin oralardan bizim cadolozlar ve lgbtq daha cook sever gibi@vadikızı @yatutarsa @seehatt
Kiz o @destere nin totosu ka arabalara girebilmek icin zayif ve 1.75 ten kisa olmak lazimBunların hepsi orta okul çocuğu gibi sankı![]()
![]()
![]()
Hahah Aaa tam senlik ozaman sen oyuncak arabaya bile girersinKiz o @destere nin totosu ka arabalara girebilmek icin zayif ve 1.75 ten kisa olmak lazim![]()
KiZ aslinda cook faydali bir sports bir yarista 1.5-2 kilo kaybediyorlar 1 yila snn gibi 40 kilo olurumHahah Aaa tam senlik ozaman sen oyuncak arabaya bile girersin![]()
![]()
![]()
Aaa evet bodur sayılırsın sende kilo var birazKiZ aslinda cook faydali bir sports bir yarista 1.5-2 kilo kaybediyorlar 1 yila snn gibi 40 kilo olurum![]()
ilk defa haklısınHhaha Aaa tamam serhat bana katıldıysa haklıyımdır xemrexxx bey![]()
![]()
![]()