Zey TV Cevapsız Sorular-4.Bölüm Konuğu-Sherlock

2 gündür dışarda olduğum için hiç giremedim konuya ama harika performans bu hafta da zirveyi kaptık

Reactions: Dosi
@xdragxx en önemli olan @Sherlock 'un ilk 11 görseline bakman gerekir ve burada es geçtiğin mesajlar spoi kutusunda
içlerinde ilk 11 var. Oka basıp gidersin mesaja

Her konuğa özel kural koyma seçeneği veriyoruz
Oha, yok artık... Bana verilmedi bu seçenek, "konuksun lan, itiraz hakkın da yok" denildi sadece.
@xdragxx
Yok yok, kendi cebimden çıkıyor. Siz bana cimri dediniz ama işte görün nelerle uğraşıyorum 😎 @xdragxx sırayla git bildirimleri

@Tolstoyevski
Ooooooo programlardan paralar yattı demek ki.

Bu arada beni korumak için tuttuğun korumanın aşağıdaki olduğuna dair duyum aldım.
@Tolstoyevski @xdragxx

Ekli dosyayı görüntüle 89066
Mesaj sayısının 700'e dayandığını gören
@xdragxx anlık:
Ekli dosyayı görüntüle 89068
@Sherlock @Tolstoyevski

Güzel 11 beğendim
Beğeni at ozaman. Enler listesinde senin yüzünden 1 tepki az oldu

Reactions: xdragxx
O zaman son gün madem, ben de size bir soru sorayım. Konukluk performansımdan memnun kaldınız mı sayın program sahipleri?
@xdragxx @Dosi
Açıkçası senin konudaki aktifliğinin bu denli olmasını beklemiyordum. Yinede zaman zaman kayboldun ama tüm soruları cevapladın. Galiba bir tanesinş tek gözden kaçırdın. Sana bir ara özelden sorarım. Belkide de ben cevabı gözden kaçırdım ama sanmıyorum

Öncelikle sana ilk söylediğimde hiç bir şekilde itiraz etmeden katıldığın için teşekkürler. Çok keyifli bir hafta oldu.
Artık hepimiz dinlenebiliriz. Tam 1 aydır yoğun bir şekilde Cevapsız Sorular artı etkinlikler ile meşgulduk.
Teşekkürler ortağım 🥰

Reactions: Sherlock
Aferin, sonunda kadrosunda iyi bir yere koyan olmuş...

Ben 10 numaradayken de boş yaparım...
Messi kralımın takımdakilerin ona top getirememesini görüp onları gömdüğü gibi ben de sizi gömerim...

Ne hocamız Setien çöpü, ne de bizim takımızda içi geçmiş Vidal-Rakitic gibi leşler var.
O yüzden mutlu mesut oynarsın bizimle.

Reactions: MEnes
Konuda @Sherlock u etiketlemeye gelirken mesajıma harika attı

Reactions: xdragxx and Dosi