Her konuğa özel kural koyma seçeneği veriyoruz@bazinga önemli bir kişilik, film eleştirmeni kimliği de var. Kendine özel kurallar koydurur, tam bir star.
Her konuğa özel kural koyma seçeneği veriyoruz
Hakikaten bak @xdragxx @Tolstoyevski zamanı şunu bile yazmış:Oha, yok artık... Bana verilmedi bu seçenek, "konuksun lan, itiraz hakkın da yok" denildi sadece. @xdragxx
En kısa sürede izleyeeğim Sherlock beyciğim. @Dosi
En kısa sürede izleyeeğim Sherlock beyciğim. @Dosi
En son ben de kışa doğru havalar soğuyunca düşünebilirim demiştim@Tolstoyevski görüyor musun Alper beyciğim kaliteyi izleyeceğini dile getirdi, çekirdeği bizden...
@Dosi hanım, peki ya siz...
Hakikaten bak @xdragxx @Tolstoyevski zamanı şunu bile yazmış:
Sorgu Odası'na 2017'de giren Tolstoyevski'ye çok özele kaçmadan istediğiniz soruları sorabilirsiniz.
Ama senin suçun. Konuk ol itiraz kabul etmeyiz dediğimizde şartını söyleyecektin
En son ben de kışa doğru havalar soğuyunca düşünebilirim demiştim
Ama yine sarmazsa yine bırakırım @Tolstoyevski
Bana söz verdin, bırakmazsın... biliyorum... (başlamadı bile )En son ben de kışa doğru havalar soğuyunca düşünebilirim demiştim
Ama yine sarmazsa yine bırakırım @Tolstoyevski
Ama sana özel sorular sordurtmadık?Vay arkadaş, hadi Dosi hanım ortağımdır ne derse yaparız... (Tabii kendisinin elemanı da oluyoruz aynı zamanda... @Tolstoyevski)
Peki ya siz Aykut hocam... Siz neden böyle bir seçeneğim olduğundan bahsetmediniz... @xdragxx
Hala “sarmazsa” diyor... hala “bırakırım” diyor... Tols hocam ben iyi değilim, 26 bölümlük dizi senin için sarıp sarmamasını anlamayacak kadar kısa sürede bitirilecek bir şey. @Tolstoyevski
Ya her ihtimale hazır olmak gerekir. Elimden geldiğince ortamı hazır ederim. Sakin karanlık bir ortam yaratırım ama bilemem tabikiBana söz verdin, bırakmazsın... biliyorum... (başlamadı bile )
Bana söz verdin, bırakmazsın... biliyorum... (başlamadı bile )
Ya her ihtimale hazır olmak gerekir. Elimden geldiğince ortamı hazır ederim. Sakin karanlık bir ortam yaratırım ama bilemem tabiki
Sen Better Call Saul’u savundun!!..Bana da söz verdi...
Ama sana özel sorular sordurtmadık?
Senin gibi muhteşem kıskanılan bir kişiliğin programını sabotaj edilmesi ihtimaline karşı stüdyo önünde özel korulamalar mevcut. Yani senide düşünüp bazı hamleler yaptık @Tolstoyevski @xdragxx (bildirimlere boğulacak online olunca )
Sen Better Call Saul’u savundun!!..
O değilde geçen bizim medyada Sherlock ile alakalı haber vardı. Konuyu açıp Tercüme yapmaya üşendimBana da söz verdi...