Maskeli Fedai
Favori Üye
Şişkolok benim @Tolstoyevski yoldaşımı bile satmış..Ben yedim.
Şişkolok benim @Tolstoyevski yoldaşımı bile satmış..Ben yedim.
SevindimParamparçayım..
@Sherlock
Forumda ilk muhabett ettiğin kimdi? 2016'a üye olmuşsun.İlk aylarından bugüne hâlâ iletişimin olan forum üyeleri var mı?
Misal ben 2015'te üye oldum ama 2016'dan bu yana muhabettim olanlarla dostluğum devam etmekte.
Konuna olan ilgi seni şaşırttımı? Yoksa her türlü zaten 500 olur dedin mi?
Okey oynamayı nezaman öğreceksin?
Sir Arthur Conan Doyle'lı Sherlock Holmes kitapları mı yoksa BBC'li Sherlock dizisi mi? @Sherlock
2021'de hayatında neler olacak?
Ne zaman öleceğini mi bilmek istersin yoksa nasıl öleceğini mi?
Mavi hap mı kırmızı hap mı?
Geçmiş mi daha ilgi çekici gelecek mi merak uyandırıcı?
Doğru bildiğin sonrasında gerçeğini öğrendiğinde şaşırdığın 3 şey?
@Sherlock
Aslında ilk soru ilk yazıştığın kişiyi sormadım. İlk zamanlarda sık sık düzenli muhabbet edip devam ettiklerin. Misal benimki sürgünüm dü. O tarz sordum
- Tanışma amacıyla açtığım konuya ilk mesajı @xemrexxx atmıştı, ben de ona cevap vermiştim. Sanırım o oluyor. Hemen hemen herkes burada sayılır ya... Daha çok gidenler oldu.
- Boşumuz kuvvetli olduğu için çok şaşırmadım açıkçası.
- Çok yakında...
Ne zaman öleceğini mi bilmek istersin yoksa nasıl öleceğini mi?
😱 Arada kalırsın diye düşünmüştüm.Kesinlikle dizisi, kitabından o kadar çok etkilenmedim. Sonuna kadar İngiliz dizilerini ve filmlerini savunacağız.
😱 Arada kalırsın diye düşünmüştüm.
Aslında ilk soru ilk yazıştığın kişiyi sormadım. İlk zamanlarda sık sık düzenli muhabbet edip devam ettiklerin. Misal benimki sürgünüm dü. O tarz sordum
2016'da sonbaharda artık Suvivor dışına çıkınca @MEnes ile başlamıştı ve konularda düzenli goygoylarımız oluyordu. Yıl 2020 ve hâlâ var iletişim
Şişkolok benim @Tolstoyevski yoldaşımı bile satmış..
HayırBunu atlamışım. Nasıl öleceğimi bilmek isterdim herhalde, peki yaptıklarıma göre bunu değiştirme şansım olacak mı?
Belki de 2090'dırYine de nasıl olacağını öğrenirdim ya, ne zaman olacağını öğrenirsem o tarihe kadar kafayı yerim hayattan tat alamam zaten.
Belki de 2090'dır
Heey gidi günler heey...Aslında ilk soru ilk yazıştığın kişiyi sormadım. İlk zamanlarda sık sık düzenli muhabbet edip devam ettiklerin. Misal benimki sürgünüm dü. O tarz sordum
2016'da sonbaharda artık Suvivor dışına çıkınca @MEnes ile başlamıştı ve konularda düzenli goygoylarımız oluyordu. Yıl 2020 ve hâlâ var iletişim
Hep anın doğasına kapılmak işte... Neymiş Ezel'le İçerde'yi kıyaslamakmış... Ki yaptık hepimiz bunu ama fazla masumduk ve anın büyüsüne kapılmıştık...