Bulamadım yemeği hani nerede 😱Yollamıştım sanada yemek ama @xdragxx üstüne çökmüşse bilemiyorum
@ogulcangenc bu haftaki konuyada listeni bekleriz
Son 2 hafta geldi konulara
Bulamadım yemeği hani nerede 😱
Ozaman gerçekten @xdragxx yemiş
Sunucu olarak ikram etmesi gerekirdi
Çokolok diye birşey yok muydu? Onu çağrıştırıyor bu kelimeOh oh, patlıcan kebabı... Bunu da gömerim hiç acımam, Şişkolok olduk iyice.
Çokolok diye birşey yok muydu? Onu çağrıştırıyor bu kelime
Patlıcan sevmem hiç canım çekmedi...
Bende sevmem ama bu yemekte severim. Bi de kurutulmuş patlıcanıPatlıcan sevmem hiç canım çekmedi...
Patlıcanı hiç bir yemekte sevmem. Eğer çok açsam ve yemekte patlıcan varsa kenara ayıklar yemeği öyle yerim... Bu gerçek hiçbir zaman değişmeyecek...Bende sevmem ama bu yemekte severim. Bi de kurutulmuş patlıcanı
2 senedir o saydığım tarzda yemeye başladımPatlıcanı hiç bir yemekte sevmem. Eğer çok açsam ve yemekte patlıcan varsa kenara ayıklar yemeği öyle yerim... Bu gerçek hiçbir zaman değişmeyecek...
Ye ye afiyet olsun da dikkat et kilo alma... Can boğazdan gelir derler ama bende öyle değil...2 senedir o saydığım tarzda yemeye başladım
Aylardır doğru dürüst çıkmıyorum. Aynı kilodayımYe ye afiyet olsun da dikkat et kilo alma... Can boğazdan gelir derler ama bende öyle değil...
HayırYoldaşının geldiğine sevinmedin mi 😱