Zey TV Cevapsız Sorular-4.Bölüm Konuğu-Sherlock

OĞLUM ÇOK GAZA GELDİM...

NEREDE KARDEŞİM BU YENİ SAYI... ISAYAMA UYUMA KARDEŞİM...

Bu arada neredeyse birebir katılıyorum sanırım, sadece Levi yerine belki Armin'i veya Mikasa'yı alabilirdim ki mangaya bakacak olursak ilk 5'e adaylar onlar da zaten. Muazzam seçimler. Özellikle Reiner'ın karakter gelişimi derslere konu olacak cinsten, ilmek ilmek işlenmiş bir karakter... Mangada olayları onların açısından görmeye başlıyoruz, o ailesiyle olan sahneler, beyinlerinin nasıl yıkandığı, Eren'le olan yüzleşmesi ve ardından yaşadığı değişim ve geldiği son nokta... Son bölümde bizimkiler için neler neler yaptığı hala aklındadır diye düşünüyorum... İşte bu yüzden yerini sonuna kadar hak etmekle birlikte, ikinci sırayı bile alabilir gidişata göre. ISAYAMA'nın bize neler sunacağı, karakterlerin hangi yöne gidecekleri hiç ama hiç belli olmaz çünkü...

Değişmeyecek tek şey ise; Eren F. Y Jeager'in konumu...

Reactions: MEnes
@Sherlock bana SNK karakterlerinden en sevdiğin 5 karakteri ve sebeplerini yaz. Sıralayacaksın ama
Ve en sevmediğin 2 tanesini sebebiyle yaz

Haydi yorul bakalım

1. Eren Jaeger (Neden belirtmeme gerek yok herhalde...)
  2. Erwin Smith (Destansı bir komutan, zaten inanılmaz derecede Atatürk'e benziyor. Daha ne diyebilirim ki...)
  3. Armin Arlert (Levi'ın seçim yaptığı sırada Erwin gibi bir komutanın da isteği ile seçtiği kişilik. Tam bir deha, her zaman en doğru kararı verebiliyor...)
  4. Reiner Braun (Mangayı da hesaba katarak söylüyorum, eşine az rastlanır bir karakter gelişimi mevcut. Bunun üzerine ne desem spoiler olur, o yüzden susuyorum...)
  5. Levi Ackerman (Gerçek bir savaşçı, yok edemeyeceği herhangi bir şey yok. Animedeki savaş sahnesini ve sürüsüne bereket devi tek başına paramparça edişini hangimiz unutabiliriz ki... Artı bu adamın sözü dinlense şu an korona yoktu...
    @MEnes)

Detaylı karakter analizleri için aşağıdaki mesaja yönlendiriyorum halkımızı, ben daha ne diyeyim adam yazılabilecek her şeyi ama her şeyi yazmış...

Reactions: Dosi and MEnes
AZ KALDI, ÇOOK AZ KALDI... SON 5 VEYA 6 GÜN... EREN GÖRECEĞİZ DİYE UMUYORUM ARTIK...

Mikasa'yı alabilirdim ama çok kararsız kaldım. Zaten bunlar tamamen kişisel fikirler olduğu için çoğunluğu çok daha farklı isimler sunabilecektir. Hatta daha saymadığımız Hange, Jean, Sasha, Pieck, Magath, Annie, Bertholdt gibi bir sürü kaliteli yazılmış karaktere sahip bir seri... ZEKE'yi bile unuttum lan düşün karakter fazlalığını... Hatta Gabi olsun, Falco olsun, Yelena olsun... Say say bitmeyecek karakter sayısı var. Adam hepsini öyle bir anlattı ki gerçekten olacak iş değil. DAHİ işi bir senaryo...

EREN F. JEAGER'in konumu asla ve asla değişmeyecek...

Reactions: Sherlock