Zey TV Cevapsız Sorular-4.Bölüm Konuğu-Sherlock

Görmedin mi gerçekten... Önceki sayfaya git orada mevcut destansı yorumum...
Bir ara yoğun bildirimler geldi gözden kaçtı demek. Ben bu durumlarda arada forumdan çıkıp hemen ziyaretçi olarak bakıyorum. Bildirimler olmayınca dikkatim dağılmıyor ve gözden kaçanları farkediyorum
o yüzden bazen ertesi gün de cevabım gelebiliyor çünkü özellikle sabah uyandığımda bi bakınıp sonra giriyorum foruma
en çok ozaman farkediyorum

Bu konulardaki goygoylarımız çok iyi oyüzden tekrar gerilere gidip okuyorum genelde @Sherlock @Tolstoyevski @MasacRE @xdragxx

Buradaymış 😱 sonra sakin kafayla okuyacağım
kaydettim kısa yola

Reactions: MEnes
Ya yine güldüm ahahahahaha.
Rakamlara bak.

Reis yoksa olmaz...

Reis yerine onun reisliğini gölgede bırakmayacak reisler geldi ondan sonra... O yüzden her daim Pokemon izlenilebilitesini korudu...

Belki yoğunluk olabilir ama o mesajı görmemen ilginç doğrusu fazla uzundu çünkü...
Konu SNK olunca üşenmeden yazıyorum, acımıyorum gerçekten...

Reactions: Dosi and Sherlock
Reis yerine onun reisliğini gölgede bırakmayacak reisler geldi ondan sonra... O yüzden her daim Pokemon izlenilebilitesini korudu...

Ya bıraaaaaak... Hakiki pokemonların hepsi Ash isimli hainin poketopunun derinliklerinde kalmış, gitmiş çer çöp kullanıyor...

Reactions: MEnes

Resmen yaptıklarımızın günahını çekiyoruz, vaziyete bak...

Breaking Bad / Better Call Saul (Şimdi mantıken BCS seçsem, otomatikman Breaking Bad yok olacak. Bu durumda BCS hiç var olamaz zaten. Paradoksa soktun bizi, mutlu musun...
)
Fatih Terim / Sherlock Holmes (Dedektiflikle alakalı illa ki bir karakter falan çıkardı.)
Game of Thrones / Westworld (Westworld bittiğinde değişebilir ama şimdilik kararım net.)
Christopher Nolan / Messi (Kaliteli yönetmen bulunur ama MESSI gibisi bir daha gelmez...)
Galata Kulesi / Kız Kulesi (Çevresini, konumunu çok severim.)
God of War / Last of Us 1
Torku (ent..) / Playstation (PS özel oyunlarını yok etmiş olacağız ama TORKU çok başka bir dünya...)
Akıllı Telefon / Bilgisayar (Telefonun akıllı olmayanıyla idare ederiz de bilgisayar olmadan zor.)
Görme (göz) / Duyma (kulak) (Bu çok zor olmuş ya. İnşallah ikisinden birini hiçbirimiz, hiçbir zaman kaybetmek durumunda kalmayız ama görme dedim...)
Virgil Van Dijk / Kloop (Hocam olmasa VVD gelmezdi zaten...)
Kış mevsimi soğuğu / Fav10 (Sizsiz neyleyim soğuğu, sonbaharla falan idare ederiz.
)

Reactions: Tolstoyevski
İntikam soğuk yeniyormuş değil mi zaten hava sıcak iyi terlemişsindir.

Reactions: Sherlock