Anladım animeler hakkında kaldığın kısım burası sanırım...
Yoo hayır, neden imalı bir yorumda bulundunuz.Anladım animeler hakkında kaldığın kısım burası sanırım...![]()
Japon animesi.İsmi nedir?
Çizgi roman pek okuduğum bir aktivite değildir.Shingeki No Kyojin (Attack on Titan)
İstersen önce mangasını okuyup, sonra da animesini izleyebilirsin.![]()
Benim tarzım bu, göndermeli ve imalı mesajlar yazmak...Yoo hayır, neden imalı bir yorumda bulundunuz.![]()
Anime konusunda, senin kadar iddialı değilim.Benim tarzım bu, göndermeli ve imalı mesajlar yazmak...Ama anime muhabbetinin üstüne bunu göndermen biraz eskide kaldı dedirtti...
![]()
Çizgi roman pek okuduğum bir aktivite değildir.
Abimden dolayı bunu izlemişlliğim var
Ben de belki forumda iddialı sayılabilirim ama benden çok daha manyakları var...Anime konusunda, senin kadar iddialı değilim.![]()
Sabarla bekliyorum.
Evet 2 sene önce izleyeceksin deselerdi yok daha neler derdim. Bi şans verdim kendimi kaptırdım
Bakarız,pokemon ile digimon u da seyreder miydin?Evet 2 sene önce izleyeceksin deselerdi yok daha neler derdim. Bi şans verdim kendimi kaptırdımve mutlaka izlemen gerekir @12.Adam
Pokemon sadece duydum ve ne olduğunu biliyorum ama digimonu bilmiyorum 😊Bakarız,pokemon ile digimon u da seyreder miydin?![]()
Pokemon da kimi desteklerdin?Pokemon sadece duydum ve ne olduğunu biliyorum ama digimonu bilmiyorum 😊
Pokemon'un daha geçen gün çıkmış 23. sezonun 24. bölümünü izledim... Hala devam ediyor ve ben hala güncel olarak izliyorum...Bakarız,pokemon ile digimon u da seyreder miydin?![]()
Sadece duydum onu, izlemedim yaniPokemon da kimi desteklerdin?![]()
SNK yorumun nerede kaldı? 😱Pokemon'un daha geçen gün çıkmış 23. sezonun 24. bölümünü izledim... Hala devam ediyor ve ben hala güncel olarak izliyorum...![]()
Pokemon çizgi filmin adıydı.Resimdeki karakterin adı "Pikachu" özelliği elektrik ile rakibini çarpması.Sadece duydum onu, izlemedim yani
Daha bir kaç sene öncesine kadar bunun adını Pokemon sanıyordum
Ekli dosyayı görüntüle 88575