Zey TV Cevapsız Sorular-3.Bölüm Konuğu-Tolstoyevski

BHND (sana gönül rahatlığıyla sorabilirim
) @Tolstoyevski
Aynı zamanda cevabını en iyi bildiğin sorun olmuş olacak sanırım..

Biliyorsun BHND sorularında tutuklu kaldığım için odunlaşıp çok uzun yazamıyorum oldum olası ve ilk olarak önlemimizi alalım istedim.

4 senelik arkadaşlığa rağmen 40 senelik hatrın var. Benim için düşündüklerinin aynısını ben de sana düşünüyorum. Vazgeçilmez bir dost ve sırdaş olarak görüp bu bağın 2052 senesinde dahi devam edeceğini (seneye dikkat
) ve arkadaşlığının neşe ve huzur verdiğini düşünüyorum. Dönem dönem birden sinirlenebiliyor ve fevri davranmaya meyilli olabiliyorsun, ama bu bir kibrit gibi çabucak alev alıp çabucak sönüyor. Diğer yandan çoğu zaman gerek foruma gerek bulunduğun ortama fazlasıyla neşe ve hareketlilik katıyorsun. Azimli ve güçlü bir izlenim bıraktın, yapılan haksızlıklara boyun eğmeyip ayakta kalabilmen en basit örneği. Aynı zamanda bazen etkinliklere, anket etkinliklerine özellikle kendini kaptırdığın oluyor benim gibi, ve değmeyecek bir şekilde canını sıkıyorsun, üzülüyorsun. Bunlar da aslında kişiliğinde olan azimden kaynaklanıyor. Neyse biliyorsun işte beni, daha fazla yazamıyorum...
Hem sıvama oldu hem de yer yer dürüstçe görüş bildirmek, umarım sürç-i lisan etmemişimdir.. (şu kelimeyi de her kullandığımda Bülent Ersoy gibi hissediyorum ama dilime yapıştı bir kere.
)

Reactions: Dosi

1) Forumun en çalışkan ve gayretli isimlerinin başında geliyorsun. İşinde gücünde, kendi halinde iyi bir üyesin ve emeklerini taktir ediyorum. Sınavında da başarılar diliyorum.

2) Aslında eskisi gibi çok uzun yazamıyorum artık, 2014-2016 dönemlerinde çok daha uzun tutuyordu. Bunun esas sebebi genelde konudan konuya atlamam ve lafın lafı açması, daha doğrusu yazarken başka şeyleri de belirtme ihtiyacı hissetmem ve haliyle içimde kalmasın diye ortaya çıkan göz kanatan boyutlar..

3-) Kökenler okyanusun diplerine dayansa da yakın zaman açısından doğma büyüme İstanbulluyum ve İstanbul aşığı birisi olarak bundan mutluluk duyuyorum. Aynı zamanda bir tarafım da Kayseri'ye bağlı, zamanında çok gitmiştim annemle ve köy denince aklıma gelen tek yer orası. Çocukluğumdaki o köy ortamını, Erciyes'ten akan serin suyu filan özledim doğrusu.

Teşekkür ederim.

Bir hemşehri daha buldum forumda, şaşırdım.

Reactions: Tolstoyevski
Evet bildiğim cevap ama duymak iyi geliyor

Düşüncelerin için teşekkürler 🤗
Güzel analiz

Eleştirelirini dikkate alacağım desemde inanma

Reactions: Tolstoyevski
İncesu Köyü var.
Oraya gidiyoruz, ilçeyi pek fazla bilmiyorum ama.

😱 Ciddi misin? Benimki de Develi. 😱
Baya yakın hemşehri çıktık desene. 😱
@Dosi

Ben de senelerdir gitmediğim için pek ayrıntılı bilmiyorum yerleri ama Elbiz parkı diye bir yer vardı, Aygözme filan o civarlardaydı yani biraz daha merkezi sanırım o bölgenin.

En son 2011-12 civarında gitmiştim. Çocukken oranın suyunu rahatça içebilirken, o dönemde İstanbul'da hazır suya çoktan alıştığım için çeşmeden su içemedim. Bakkaldan marketten hazır su alıyordum, tek kullanan ben olduğum için uzaylıymışım gibi bakıyorlardı.

Klasik soruyla giriş yapayım, @Tolstoyevski sen anla.
Leyla Mecnun'daki İskender Çınar gibi adamsın. Yer yer ağırbaşlılığını korusan da özünde mizahı yüksek ve esprili ve de samimi bir kişiliğin var.

İlgili olduğun yani emek verdiğin alanlarda - dizi, film, araştırma ya da herhangi bir akademik konu- işine fazlasıyla saygı duyup emek harcayarak kaliteli bir dönüt ortaya çıkarıyorsun. Detaylı inceleme ve yorum konularını fazlasıyla beğeniyorum.

Son dönemde en fazla geyik yaptığım kafa dengi isimlerden birisin aynı zamanda, bu aktifliğini zamanla yine azaltacağını düşünsem de umarım yine öyle uzun ara işlerine girmezsin..

Reactions: Dosi and Araf
Düşüncelerin için teşekkürler. @Sherlock, @MEnes bak, sıva böyle yapılır.

Benim hakkımda ne düşünüyorsun?
@Tolstoyevski
Profilindeki herif gibi tam bir görev adamısın ve işinde duygusallığa yer yok... ( ne giriş oldu ama
) Foruma emeği fazlasıyla dokunan emektarlardan birisin, geri dönmüş olmana oldukça memnun olmuştum. Çünkü gerçekten işine önem veriyorsun ve bu fazlasıyla saygıyı hak ediyor. Kimseyle bir sorunu olmayan ve bunu istemeyen ve dahası kibar davranan bir kişi izlenimi bıraktın.

Galatasaray konusunda daima hemfikiriz ancak müzik alanında, özellikle MS zamanında az tatlı rekabet olmadı. Zamanında Youtube'a yüklenen recaplarımıza karşılıklı olmamış atmalar filan..
Güzel günlerdi ve mazide kaldılar. Tesadüfen Yalın'a YouTube'da denk geldiğimde haliyle akla gelen isim oluyorsun. (halbuki romantik şarkıları olduğu için akla ilk başkaları gelmesi lazımdı...
)

Reactions: Dosi and Bully
Düşüncelerin için teşekkürler. @Sherlock, @MEnes bak, sıva böyle yapılır.
Aslında BHND sorularında ben baya soğuk kaçıyorum, elimde olmadan odunca tutuklu kalıyorum diye düşünüyorum yani düşündüklerimi tam olarak aktarmakta zorlandığım için artık relax moduna geçtik galiba.

Reactions: Dosi and Araf
@Tolstoyevski şuan aklında ne geçiyor?

Ben de artık gidip mola vereyim,kahvaltı molası
.
Yeni sorularla gelirim
Şu an tek düşündüğüm hiçbir şey düşünemediğimdir desem fazla cafcaflı kaçacak ama gerçekten öyle.

Bir de şey. Ya da neyse...