Özele girmeyecegim ya, dogruluk cesaretcilik oynayacagim sadece.Ben de yarım gizliyim oyüzden Türkan Şoray kurallarım var bu programda@Forumdash
Özel sorular istemem, ailem, burç vs.![]()
Bakarız duruma![]()
Aa güzel format yapsak mi?
Özele girmeyecegim ya, dogruluk cesaretcilik oynayacagim sadece.Ben de yarım gizliyim oyüzden Türkan Şoray kurallarım var bu programda@Forumdash
Özel sorular istemem, ailem, burç vs.![]()
Bakarız duruma![]()
Forumda yaptirabilecegimiz seyler var.Cesaret diye ne yaptıracaz? Dışarı çık dayının tekinin kafasına şaplak at onu da videoya mı al diyecez?![]()
Cesaret diye ne yaptıracaz? Dışarı çık dayının tekinin kafasına şaplak at onu da videoya mı al diyecez?![]()
Bu forumdamıydı neydi birisi yumurta kırmıştı kafasınaForumda yaptirabilecegimiz seyler var.![]()
Kim? Kimin? 😱Bu forumdamıydı neydi birisi yumurta kırmıştı kafasına![]()
tam hatırlamıyorum işteKim? Kimin? 😱
Onu bunu bosver de su sarki agzima takildi ilk günden. Dinle.tam hatırlamıyorum iştebu forumuydu başka forumuydu
Yazılarinizi okuyunca flashback oldum bi an
![]()
Aa sevindim yoksa hedefim MS ya da BSB'den birini oraya aktarmakti.
Haydaaa oldu olacak kim kiminle nerede ne zaman ne yaptı kim gördü de oynayalımForumda yaptirabilecegimiz seyler var.![]()
O beni asar ama cesaretcilik olarak baska bir üyeye mesaj attirabiliriz. Forumla alakali olmali yani.Haydaaa oldu olacak kim kiminle nerede ne zaman ne yaptı kim gördü de oynayalım![]()
En yorucu olanlar zaten, 3. bir etkinligi daha vücudum kaldirmaz.
Kim kiminle yüzünden disiplinlik bile olmuştumO beni asar ama cesaretcilik olarak baska bir üyeye mesaj attirabiliriz. Forumla alakali olmali yani.
Ama oyunu nasil oynayacagiz o problem iste.![]()
Hayata gülümse gibi bir proje istiyorum @keremAa sevindim yoksa hedefim MS ya da BSB'den birini oraya aktarmakti.![]()
Favori erkek oyuncuda kaos çıktı. Pes ettim bende :SEn yorucu olanlar zaten, 3. bir etkinligi daha vücudum kaldirmaz.![]()
EtmedinFavori erkek oyuncuda kaos çıktı. Pes ettim bende :S
BSB sana yazdım es geçtin :S