İpucu için bir tahmin daha yapman lazımİpucu ver.
@kerem'e selam olsun!@Araf özelden 2 sorun geldi
Sorular kimden gelmiştir?
- Evin yanıyor, içindeki her şey de öyle. Sevdiğin insanları ve hayvanlarını kurtardıktan sonra, eğer zaman kalmışsa, neyi kurtarmak için içeri dalarsın?
- Eğer yetiştirilme şeklin ile ilgili bir tek şeyi değiştirebilseydin, bu ne olurdu?
Onedio değil bu kızlarsoruyor@kerem'e selam olsun!
Onedio iki soruda da seçenek eklemeyi unutmuş. Kitaplarımı kurtarmak için dalarım sanırım. Elektronik cihaz da kurtarabilirim ama kitap daha iyi.
Rahat yetişme olabilir. Ne kadar çok karışılan biri olursan, o kadar çok içine kapanırsın ve bu çoğu ailede mevcut.
Onedio değil bu kızlarsoruyor
Güzel sana bu soruları sorarım sana yarınDürüstçe Cevaplandığında Kişileri Birbirine Delicesine Aşık Eden 35 Soru
Gerçek aşka giden yol biraz daha iniş ve çıkışlarından kurtulmuş gibi görünüyor. Nasıl mı? Psikologların söylediğine göre, eğer aşağıdaki 35 soruyu karşınızd...onedio.com
11. ve 34. şıklara bak.
Keşke kendiniz de üretseniz.Güzel sana bu soruları sorarım sana yarın
Hazırı varken arada yararlanmak lazımKeşke kendiniz de üretseniz.
Türkiye'de okul geçmişim nerdeyse yok oyüzden herkes kolayca türkçeme laf atabiliyor. Normal karşılıyorum 😏
Utanmalısın @ArafTürkiye'de okul geçmişim nerdeyse yok oyüzden herkes kolayca türkçeme laf atabiliyor. Normal karşılıyorum 😏
@kerem'e selam olsun!
Onedio iki soruda da seçenek eklemeyi unutmuş. Kitaplarımı kurtarmak için dalarım sanırım. Elektronik cihaz da kurtarabilirim ama kitap daha iyi.
Rahat yetişme olabilir. Ne kadar çok karışılan biri olursan, o kadar çok içine kapanırsın ve bu çoğu ailede mevcut.
E yuh artık... Bana da daha önceden biri sormuştu, az çakal degilmiş.Onedio değil bu kızlarsoruyor
Ben normal karşıladım zaten.Türkiye'de okul geçmişim nerdeyse yok oyüzden herkes kolayca türkçeme laf atabiliyor. Normal karşılıyorum 😏
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?