Show Cesur Yürek - Dizi Yorumları

Son bölümü daha izleyemedim. Ama fragmanda dizinin asıl şimdi başladığını anlayabiliyorum. Ömer babasının ölümüyle bağımsızlığını ilan edecektir.
Baltazar'ın diziye girmesi iyi oldu yoksa İskender'in ölümü Tatar'ın elinden olacaktı :)

Off bee aklıma Polat'ın Meto'nun kafasını kestiği sahne geldi, bu dizi kesinlikle daha fazla reytingi hakediyor.

Baltazar'ın diziye girmesi iyi oldu yoksa İskender'in ölümü Tatar'ın elinden olacaktı :)

Off bee aklıma Polat'ın Meto'nun kafasını kestiği sahne geldi, bu dizi kesinlikle daha fazla reytingi hakediyor.

Daha öncede dedim dizide oyuncu eksikliği var diye. Sonunda bizi işittiler. Ama yetmez biraz daha oyuncu transferi oldu mu tamamdır.

Yine baya akiciydi bölüm sıkılmayacaksin :A
aaa bu arada diziyi hafta sonu izledim ayoll ama yorum yapmayı unutmuşum :F

bölüm çok etkileyici bir bölümdü özellikle youtube yorumlarında bu hafta ayrı bir hareketlenme olmuş vadicilerin dikkatini çekmişiz fragmanda şahane bu son şansımız haftaya 4 reyting olursak gerisi gelir ayoll ben kesinlikle artış bekliyorum bu sefer :F

bölüm çok etkileyici bir bölümdü özellikle youtube yorumlarında bu hafta ayrı bir hareketlenme olmuş vadicilerin dikkatini çekmişiz fragmanda şahane bu son şansımız haftaya 4 reyting olursak gerisi gelir ayoll ben kesinlikle artış bekliyorum bu sefer :F
Ne 4'ü ben haftaya 5 falan bekliyorum. Normalde 30-40 bin izlenen fragman 200.000 izlenmiş bu hafta sağlam yükseliş yaşayacağız :F

Ne 4'ü ben haftaya 5 falan bekliyorum. Normalde 30-40 bin izlenen fragman 200.000 izlenmiş bu hafta sağlam yükseliş yaşayacağız :F
ayy hadi inş bana kalsa cesur ve güzel den totelde daha yüksek reytingte olmalıyız ama 3 reytinge takıldık kaldık ayoll 4-5 yükselip sonra zirveye oynamalıyız yarınki reytingler belirler bu dizinin kaderini 4-5 olursa vadi kitlesiyle zirveyede oynar ama 3 reytingte kalırsa ümidi tamamen kesmeliyiz hayırlısı bakalım bekliyoruz :F :F :F

2. Fragman