Son 2 bölümdür maşşllah diyelim ayoll aksiyonlu güzel bölümler oluyor
Haftaya da bol vurmalı kırmalı olacakSon 2 bölümdür maşşllah diyelim ayoll aksiyonlu güzel bölümler oluyor![]()
Şu aksiyonlu bölümler ilk 2 bölüm verselerdi şuan 5 ortalamada olurduk yanlış strateji yaptılar vadiciler ilk 2 bölüm sonra desteğini çektiler malesef
4e cikariz gibi bu hafta senaryoyu sonunda akici hale getirdilerŞu aksiyonlu bölümler ilk 2 bölüm verselerdi şuan 5 ortalamada olurduk yanlış strateji yaptılar vadiciler ilk 2 bölüm sonra desteğini çektiler malesef![]()
![]()
![]()
Gün Cesur Yürek günüŞu aksiyonlu bölümler ilk 2 bölüm verselerdi şuan 5 ortalamada olurduk yanlış strateji yaptılar vadiciler ilk 2 bölüm sonra desteğini çektiler malesef![]()
![]()
![]()
4 reytinge çıkar tekrar inş
Cıkacaktır bence suan özet var senin sahnen aksiyon4 reytinge çıkar tekrar inş![]()
şimdi forumdan çıkıcam izlemeye baslayacam bende umarım aksiyonlu bölümdürSonu ne bombaydi be 😱 @Çiğdem-
Neden izlemedin.ssşimdi forumdan çıkıcam izlemeye baslayacam bende umarım aksiyonlu bölümdür![]()
canlı bakamadım birazdan netten izlicem cnmNeden izlemedin.ss
Yine baya akiciydi bölüm sıkılmayacaksincanlı bakamadım birazdan netten izlicem cnm![]()
geneldedizibitince netten izliyorum bu gece bkıcam yatmadanBu bölüme niyeyse yorum bile gelmemişGüzel olan şu ki dizide heyecan git gide artıyor kaçıran üzülür
@EFE UYSAL @Çiğdem- @papuleoo
Satiyosun diziyigeneldedizibitince netten izliyorum bu gece bkıcam yatmadan![]()
Yogundum yazamadim ama yine muthis bir bölümdü tempo hiç eksik olmadı haftaya daha bombaBu bölüme niyeyse yorum bile gelmemişGüzel olan şu ki dizide heyecan git gide artıyor kaçıran üzülür
@EFE UYSAL @Çiğdem- @papuleoo