Son 2 bölümdür maşşllah diyelim ayoll aksiyonlu güzel bölümler oluyor
Haftaya da bol vurmalı kırmalı olacakSon 2 bölümdür maşşllah diyelim ayoll aksiyonlu güzel bölümler oluyor
Şu aksiyonlu bölümler ilk 2 bölüm verselerdi şuan 5 ortalamada olurduk yanlış strateji yaptılar vadiciler ilk 2 bölüm sonra desteğini çektiler malesef
4e cikariz gibi bu hafta senaryoyu sonunda akici hale getirdilerŞu aksiyonlu bölümler ilk 2 bölüm verselerdi şuan 5 ortalamada olurduk yanlış strateji yaptılar vadiciler ilk 2 bölüm sonra desteğini çektiler malesef
Gün Cesur Yürek günüŞu aksiyonlu bölümler ilk 2 bölüm verselerdi şuan 5 ortalamada olurduk yanlış strateji yaptılar vadiciler ilk 2 bölüm sonra desteğini çektiler malesef
4 reytinge çıkar tekrar inş
Cıkacaktır bence suan özet var senin sahnen aksiyon4 reytinge çıkar tekrar inş
şimdi forumdan çıkıcam izlemeye baslayacam bende umarım aksiyonlu bölümdürSonu ne bombaydi be 😱 @Çiğdem-
Neden izlemedin.ssşimdi forumdan çıkıcam izlemeye baslayacam bende umarım aksiyonlu bölümdür
canlı bakamadım birazdan netten izlicem cnmNeden izlemedin.ss
Yine baya akiciydi bölüm sıkılmayacaksincanlı bakamadım birazdan netten izlicem cnm
geneldedizibitince netten izliyorum bu gece bkıcam yatmadanBu bölüme niyeyse yorum bile gelmemişGüzel olan şu ki dizide heyecan git gide artıyor kaçıran üzülür
@EFE UYSAL @Çiğdem- @papuleoo
Satiyosun diziyigeneldedizibitince netten izliyorum bu gece bkıcam yatmadan
Yogundum yazamadim ama yine muthis bir bölümdü tempo hiç eksik olmadı haftaya daha bombaBu bölüme niyeyse yorum bile gelmemişGüzel olan şu ki dizide heyecan git gide artıyor kaçıran üzülür
@EFE UYSAL @Çiğdem- @papuleoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?