Mustafa da genç kızların sevgilisi olmuştu.efsane. bastan sona izledigim nadir dizlerden biri. Aziz harikaydi
Mustafa da genç kızların sevgilisi olmuştu.efsane. bastan sona izledigim nadir dizlerden biri. Aziz harikaydi
evet o an ismi aklima gelmedi azizle gecistirdimMustafa da genç kızların sevgilisi olmuştu.
bende bugun tekrarini izledim. haftaya heyecanli olacakYayının tekrarını dün akşam izledim,oldukça iyi bir bölüm oldu
Çok iyi yerde bitti Cesurun yanındaki yakalandı balalım nasıl açıklayacakbende bugun tekrarini izledim. haftaya heyecanli olacak
evet bende merak ediyorum. fragmanda Suhan tabloyu koyduklari kutuyu aciyor ama bence icinden birsey cikmaz.Çok iyi yerde bitti Cesurun yanındaki yakalandı balalım nasıl açıklayacak
içinden bir sonuç çıkmaz ama artık şüphe çekti iyice suhan oldukça şüphelenirevet bende merak ediyorum. fragmanda Suhan tabloyu koyduklari kutuyu aciyor ama bence icinden birsey cikmaz.
tuba inanilmaz guzel etkileyci bu dizide. bayildim kendisineiçinden bir sonuç çıkmaz ama artık şüphe çekti iyice suhan oldukça şüphelenir
tamamıyla katılıyorum ayrıca dizi etkili olmaya başladı sanırım yayınlanan 3.bölümüyle çok iyidi umarım bu şekilde sürüdürür dizi yayın akışınıtuba inanilmaz guzel etkileyci bu dizide. bayildim kendisine
dizi tuttu. Her hafta yukseliyor. konusu guzel isleyisi guzel. Basroldekilerde guzel ve yakisikli olunca begenilmesi kacinilmaz.tamamıyla katılıyorum ayrıca dizi etkili olmaya başladı sanırım yayınlanan 3.bölümüyle çok iyidi umarım bu şekilde sürüdürür dizi yayın akışını
aslında yan karakterdeki oyuncuları fazla iyi bulmamıştım özellikle Suhanın babasınıdizi tuttu. Her hafta yukseliyor. konusu guzel isleyisi guzel. Basroldekilerde guzel ve yakisikli olunca begenilmesi kacinilmaz.
yan karakterlerde iyi oyuncular.
usta oyuncu. suan onun ve yengesinin oyunculuklari superaslında yan karakterdeki oyuncuları fazla iyi bulmamıştım özellikle Suhanın babasınıama son yayınlanan bölümde biraz daha oyunculuğu iyi oldu
katılıyorum başta o tarzda bulmamıştım ama hakikaten oyunculukları çok iyi başarılı olmuşusta oyuncu. suan onun ve yengesinin oyunculuklari super
onu Ferhuunde hanim ve kizlarinda sevmezdim. beyaz gelincikte kalbime tahtini kurdu . burdada dökturuyorSezin Akbaşoğulları'ın oyunculuğu çok iyi. Bu tarz karakterleri seviyorum hep.
Benim de çok beğendiğim bir oyuncu. Aynen.onu Ferhuunde hanim ve kizlarinda sevmezdim. beyaz gelincikte kalbime tahtini kurdu . burdada dökturuyor
Ne oldu? Bir gün benimle konuşmayınca özlüyorsun galiba?
ilk göz agrimsin diyoruz iste.Ne oldu? Bir gün benimle konuşmayınca özlüyorsun galiba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?