Star Cesur ve Güzel - Dizi Yorumları

hahah kıç baş açmaktan ibaret konusu bile belli olmayan saçma sapan bir dizi ayoll hem zamanım yok diyorsun hemde zaman kaybı olan şeylere vakit ayırıyorsun kıvanç yanlıs seçim yaparken düşünücekti onu bu diziden sonra kaybolup gidicek ozaman düşünür hatasını

Neyse sana cevabımızı haftaya vereceğiz, yarın vizem var ona çalışıyordum Bodrum Masalı'nın final haberini aldım moral falan kalmadı senle konuşmak da sinirlerimi daha çok zıplattığı için ders çalışmaya kaçıyorum ben. ss

hahah aa bodrum masalınada çok üzüldüm iyi çalışmalar

Ben ona ağzının payını veririm abla merak etme sen
Boşa atıp tutmakta üstüne yok zaten haftaya Cesur ve Güzel zirveyi zorlayınca çatır çatır çatlayacak o cadı kılıklı

tamam merak etmem ablam çiğdem sana havale artık

Dizi ilk hafta çok beklenildiği tarzda olmadı ama dizinin tutmasını istiyorum
dizinin çok fazla konusunu sevmedim ama diziyi takip edeceğim

Öyle bakıyordu

Hem ben bütün sosyal medyaya bedel bir insanım bi bakışımla bütün herkes bana hasta oluyor
@Çiğdem- haklı yani

Dizinin konusu tam açilmadiki hefkes bi on yargi li klise flan deniyor da ilk bolmden soylemek yanlis bunlari bu dizi 2 bolumde tam hikayesini veecek izleyiciye bu arad 2. fragmanimiz gayet iyi tiklanmalar aliyor

oha bomba gibi bitti 😱
baba dedi cocuk 😱

İkinci bölüm biraz daha iyi olmuş önceki bölüme oranla yanlız ısrarla açık sahnelerin yayınlanmasını anlamsız buluyorum aşırı bu tarz sahnelerin olması çok saçma...oyunculuklarda Tuba ile kıvanç dışında öbür oyuncular biraz daha iyi seçilebilirdi Şirin rolünü yapan kişi iyi oynuyor..cesur ile sühan isminede çok alışamadım

Bölüm sonu çok iyi yerde bitti bakalım haftaya nasıl olacak

Güzel bölümdü 2. bölüm. Dizi hareketli ve akıcı ilerliyor. Kıvanç baya iyi oynamış bu bölüm. Nasıl bu hale geldiğinin altyapısı verildi bu bölümde. Klasik bir hikaye de olsa intikam duygusu iyi verildi bize. Ezel'den sonra her intikam hikayesi basit geliyor bana ama oyunculuklar böyle iyi olursa bu intikamdan da keyif alırım doğrusu. Bakalım temposu böyle devam edebilecek mi dizinin.
Cesur'un zekasını da sevdim. Yapılacak hamleleri tahmin edip ona karşı oyun kurması hoşuma gitti. Fragmandan da anladığım 3.bölüm de hareketli olacak.
İzlemeye devam şimdilik.

İkinci bölüm ilk bölüme göre daha iyiydi. Dizinin konusu klişe gibi görünse bile çok güzel işleniyor. Sürükleyici ve akıcı bir dizi. İlk bölümü de, ikinci bölümü de izlerken sıkıldığım sahneler olmadı. İntikam konusu güzel işleniyor dizide.

Bunlara ek olarak Cesur karakteri çok iyi planlanmış. Çok zeki, karşısında ki insanın ne yapacağını tahmin edip ona göre hareket ediyor. Planlar kuruyor. İkinci bölümün son sahnesinde çocuğun Cesur'a; "Baba" demesinin ve bunu Sühan'ın duymasının da Cesur'un bir planı olduğu düşünüyorum.

İkinci bölüm çok iyi bir noktada bitti. Üçüncü bölümü merakla bekliyorum.

Selamla herkese
ben netten takip ettiğim için sabah erken izledim bölümü çok beğendim dolu dolu bir
bölümdü bilindik bir hikayeydi ama ben bu bölüm öyle olmadığını anladım bir kere adamın
adını unuttum sühanın babası resmen Cesurun babasının hayatını yaşıyor adamın hikayesini
sanki kendi hikayesi gibi anlattı cesura yani bu nasıl bir şeydir başkasının hayatını yaşamak
aklım almıyor onun dışunda Sühan çok güzeldi yani Tuba çok güzeldi yaa doğal makyajlada
normal kırmızı rujlu makyajlı olsun çok güzeldi yaa

dizinin ikinci bölumumun banka sahnelerinden itibaten izledim. Suhan Cesuru takip ederken. begendim diziyi.
Tuba guzelligiyle yine parliyordu.
Persembe gunundeki yeni dizim artik

3. Fragman çok iyi duruyor. Sanırım şuana kadar ki en iyi bölümü izleyeceğiz.