Etiketlerde problem oluyor arada, yoksa senin etiketlerine bakmamak gibi bir hadsizlik içerisinde bulunmam söz konusu değil.ilk göz agrimsin diyoruz iste.
sen hic etiketlerime geri dönus yapmiyorsun
Etiketlerde problem oluyor arada, yoksa senin etiketlerine bakmamak gibi bir hadsizlik içerisinde bulunmam söz konusu değil.ilk göz agrimsin diyoruz iste.
sen hic etiketlerime geri dönus yapmiyorsun
cansin can <3 kalp nasil yapiliyor bilmiyom. bunla idare etEtiketlerde problem oluyor arada, yoksa senin etiketlerine bakmamak gibi bir hadsizlik içerisinde bulunmam söz konusu değil.)
İyi bir şey galiba, emolojilerden hiç anlamam.cansin can <3 kalp nasil yapiliyor bilmiyom. bunla idare et
kalp oİyi bir şey galiba, emolojilerden hiç anlamam.
Ben foruma ilk geldiğimde smiley'lerden hiç anlamadığım için;kalp ofacebookta o isaret kalp oluyor
dizi bu filmden esinlenmiş deniliyor @Çiğdem- @destere @Forumdash @sürgünüm @vadikızı @Aserat @Bully @Ahmad @MEnes @Sherlock @dosimosi @turkuazz doğrumudur acabaşu konudaki reesmi ne zaman görsem aklıma şu geliyor@Çiğdem- @destere @eskici @mrt-06 @cookies @vadikızı @Aserat
Ekli dosyayı görüntüle 52842 Ekli dosyayı görüntüle 52843
Twitter'dan mı buldun bunu, yoksa Tommy Hilfiger reklam çekimi nerden aklına gelecek?şu konudaki reesmi ne zaman görsem aklıma şu geliyor@Çiğdem- @destere @eskici @mrt-06 @cookies @vadikızı @Aserat
Ekli dosyayı görüntüle 52842 Ekli dosyayı görüntüle 52843
bilmiyorum ama hikayenin uyarlama olduğu söyleniyor olabilir tabiki
dizinin tekrarini izledim simdi. Harikaydi.
haftaya sabirsizlikla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?