Var mısın yok musun yarışmasının en aktif üyelerinden biri olan @Cervantes başarını tebrik ederim Tanışalı kısa zaman oldu ama çok çabuk birbirimize ısındık nice 1.000'lere
Tebrik ederim @Cervantes nice binlere.
Umarım Vmym da 500.000 i kazandığın günleri de görürüz. @cehennet 🙂
Teşekkür ederim formumuzun Acun Bey'i @xdragxx .Var mısın yok musun yarışmasının en aktif üyelerinden biri olan @Cervantes başarını tebrik ederimTanışalı kısa zaman oldu ama çok çabuk birbirimize ısındık nice 1.000'lere
Teşekkür ederim @Mircan Saye . Benim 500.000 kazanmam pek mümkün görünmüyor.Tebrik ederim @Cervantes nice binlere.
Umarım Vmym da 500.000 i kazandığın günleri de görürüz. @cehennet 🙂
Ben niye yokum o listede acabaEkli dosyayı görüntüle 105871
Forumun ben gibi yeni yeni aktifliği arttıran @Cervantes 1.000 mesajını yazdı. Beni 1000'ler kulübünde yalnız bırakmak istemediğini söyleyen Fatih hızlıca mesaj yazıp yanıma geldi. Kayserili arkadaşımı tebrik ediyorum. Var mısın Yok musun yarışmasında artık 6 haneli rakamlar kaznamayı diliyorum.
Sana Rüyanda görebileceğin bir hediye vereceğim demiştim. İşte o hediye
@Dosi @Tolstoyevski @12.Adam @Angelica @slhttnmtl @serhatt @xdragxx @EmreCan (Var mısın Yok musun Ekininden aklıma gelenleri yazdım.)(Bu konu açma işini baya benimsedim yalnız)
999 mesaj yazdığı an...1000. Mesaj yükleniyor...)Ekli dosyayı görüntüle 105828
Ben kutu açanlardan değilim ki. Ama sana kutu önerisinde bulunabilirim.🙂Bu akşam bana mavi açmayı unutma
Rica ederim. @CervantesTeşekkür ederim formumuzun Acun Bey'i @xdragxx .Bu arada senden bir ricam var. Sende @BARON男爵, @cehennet ve @12.Adam 'ın kutularına ve yüzlerine sanal reklam uygulaması uygulayabilirsin. Müstahak onlara.
------
Teşekkür ederim @Mircan Saye . Benim 500.000 kazanmam pek mümkün görünmüyor.
Ben niye yokum o listede acaba
Ben kutu açanlardan değilim ki. Ama sana kutu önerisinde bulunabilirim.🙂
------
Rica ederim. @Cervantes
Sen , ben ve @cehennet in toplamı 500.000 etmeyecek gibi görünüyor.🙂
Bol şanslar. @cehennet . Yüksek para kazanırsan ne yapmayı düşünüyorsun.🙂Düşük para alınca bir daha gelmem falan demiştin. Aklına tekrar getirmek istedim.
Bu akşam bana şans dile o zaman.
Bol şanslar. @cehennet . Yüksek para kazanırsan ne yapmayı düşünüyorsun.🙂
Konuyu açan @cehennet 'e sormak lazım. Etiket işinden o sorumluydu .
Ee konu açıyorsan herkesi etiketlemen lazımdı, yoksa etiketlenmeyen sorar ben niye yokum diye.Amerikan filmlerinde ilk ölen gözlüklü şişman çocuk oldum resmen. Hemen harcanıyorum.
Ee konu açıyorsan herkesi etiketlemen lazımdı, yoksa etiketlenmeyen sorar ben niye yokum diye.Bir spoiler kısmı var oradan herkesi etiketliyorlar konu açarken normalde ama ben de tam nasıl yapıldığını bilmiyorum.
Şaka yapıyorum.Herkesi etiketlemek yanlış olur diye düşünmüştüm. Şimdi beni tanımayan var. Beni tanımayanlarıseni tam tanımayanı etiketlersem rahatsız ederim diye düşündüm. Bazı konularda "Etiketlenmek istemiyorum" tarzı yorumlar gördüm. Bu sebeple yapmadım.
Şaka yapıyorum.Dediğin gibi herkesi etiketlersen rahatsız olanlar olabilir. O yüzden aslında kimseyi etiket etmeden konu açmak daha mantıklı.İlgilenen bir şekilde bulur zaten, diğer kişilerde rahatsız olmazlar etiketten. Ben zaten benim için açılmış bir konuda kimseyi rahatsız etmek istemem.
Kesinlikle. Sana yeterince katlanıyoruz zaten. Daha fazla rahatsızlık verme(Beni sattığın için böyle konuşmama hakkım var)
Değerlendirmeye alalımTeşekkür ederim formumuzun Acun Bey'i @xdragxx .Bu arada senden bir ricam var. Sende @BARON男爵, @cehennet ve @12.Adam 'ın kutularına ve yüzlerine sanal reklam uygulaması uygulayabilirsin. Müstahak onlara.
------
Teşekkür ederim @Mircan Saye . Benim 500.000 kazanmam pek mümkün görünmüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?