Cervantes 1.000'ler Kulübüne Hoşgeldin🧨🎉

Var mısın yok musun yarışmasının en aktif üyelerinden biri olan @Cervantes başarını tebrik ederim
Tanışalı kısa zaman oldu ama çok çabuk birbirimize ısındık nice 1.000'lere

Reactions: Cervantes
Var mısın yok musun yarışmasının en aktif üyelerinden biri olan @Cervantes başarını tebrik ederim
Tanışalı kısa zaman oldu ama çok çabuk birbirimize ısındık nice 1.000'lere
Teşekkür ederim formumuzun Acun Bey'i @xdragxx .
Bu arada senden bir ricam var. Sende @BARON男爵, @cehennet ve @12.Adam 'ın kutularına ve yüzlerine sanal reklam uygulaması uygulayabilirsin. Müstahak onlara.

------

Tebrik ederim @Cervantes nice binlere.
Umarım Vmym da 500.000 i kazandığın günleri de görürüz. @cehennet 🙂
Teşekkür ederim @Mircan Saye . Benim 500.000 kazanmam pek mümkün görünmüyor.

Ben niye yokum o listede acaba

Bu akşam bana mavi açmayı unutma
Ben kutu açanlardan değilim ki. Ama sana kutu önerisinde bulunabilirim.🙂
------

Rica ederim. @Cervantes

Sen , ben ve @cehennet in toplamı 500.000 etmeyecek gibi görünüyor.🙂

Reactions: STAR
Amerikan filmlerinde ilk ölen gözlüklü şişman çocuk oldum resmen. Hemen harcanıyorum.
Ee konu açıyorsan herkesi etiketlemen lazımdı, yoksa etiketlenmeyen sorar ben niye yokum diye.
Bir spoiler kısmı var oradan herkesi etiketliyorlar konu açarken normalde ama ben de tam nasıl yapıldığını bilmiyorum.

Reactions: cehennet

Herkesi etiketlemek yanlış olur diye düşünmüştüm. Şimdi beni tanımayan var. Beni tanımayanlarıseni tam tanımayanı etiketlersem rahatsız ederim diye düşündüm. Bazı konularda "Etiketlenmek istemiyorum" tarzı yorumlar gördüm. Bu sebeple yapmadım.

Şaka yapıyorum.
Dediğin gibi herkesi etiketlersen rahatsız olanlar olabilir. O yüzden aslında kimseyi etiket etmeden konu açmak daha mantıklı.
İlgilenen bir şekilde bulur zaten, diğer kişilerde rahatsız olmazlar etiketten. Ben zaten benim için açılmış bir konuda kimseyi rahatsız etmek istemem.

Reactions: cehennet

Kesinlikle. Sana yeterince katlanıyoruz zaten. Daha fazla rahatsızlık verme
(Beni sattığın için böyle konuşmama hakkım var
)

@Cervantes Fatihcim nice mesajlara inşAllah tebrikler ediyorumm daha çok mesajlarını görürüz inşAllah

efenim sana düşündüm ki uzun zamandır yememiş olabilirsin diye kayseri mantımızdan hediye ediyorum

Birde odana asarsın diye Harry Potter afişi