Cervantes 1.000'ler Kulübüne Hoşgeldin🧨🎉

Var mısın yok musun yarışmasının en aktif üyelerinden biri olan @Cervantes başarını tebrik ederim :A Tanışalı kısa zaman oldu ama çok çabuk birbirimize ısındık nice 1.000'lere :A

• Harika
Reactions: Cervantes
Var mısın yok musun yarışmasının en aktif üyelerinden biri olan @Cervantes başarını tebrik ederim :A Tanışalı kısa zaman oldu ama çok çabuk birbirimize ısındık nice 1.000'lere :A
Teşekkür ederim formumuzun Acun Bey'i @xdragxx . :A Bu arada senden bir ricam var. Sende @BARON男爵, @cehennet ve @12.Adam 'ın kutularına ve yüzlerine sanal reklam uygulaması uygulayabilirsin. Müstahak onlara. :A
------

Tebrik ederim @Cervantes nice binlere.
Umarım Vmym da 500.000 i kazandığın günleri de görürüz. @cehennet 🙂
Teşekkür ederim @Mircan Saye . Benim 500.000 kazanmam pek mümkün görünmüyor. :A

Ekli dosyayı görüntüle 105871

Forumun ben gibi yeni yeni aktifliği arttıran @Cervantes 1.000 mesajını yazdı. Beni 1000'ler kulübünde yalnız bırakmak istemediğini söyleyen Fatih hızlıca mesaj yazıp yanıma geldi. Kayserili arkadaşımı tebrik ediyorum. Var mısın Yok musun yarışmasında artık 6 haneli rakamlar kaznamayı diliyorum.:Z

Sana Rüyanda görebileceğin bir hediye vereceğim demiştim. İşte o hediye:A
@Dosi @Tolstoyevski @12.Adam @Angelica @slhttnmtl @serhatt @xdragxx @EmreCan (Var mısın Yok musun Ekininden aklıma gelenleri yazdım.)(Bu konu açma işini baya benimsedim yalnız:F)

999 mesaj yazdığı an...1000. Mesaj yükleniyor...:A )Ekli dosyayı görüntüle 105828
Ben niye yokum o listede acaba

Bu akşam bana mavi açmayı unutma:A
Ben kutu açanlardan değilim ki. Ama sana kutu önerisinde bulunabilirim.🙂
------

Teşekkür ederim formumuzun Acun Bey'i @xdragxx . :A Bu arada senden bir ricam var. Sende @BARON男爵, @cehennet ve @12.Adam 'ın kutularına ve yüzlerine sanal reklam uygulaması uygulayabilirsin. Müstahak onlara. :A
------

Teşekkür ederim @Mircan Saye . Benim 500.000 kazanmam pek mümkün görünmüyor. :A
Rica ederim. @Cervantes

Sen , ben ve @cehennet in toplamı 500.000 etmeyecek gibi görünüyor.🙂

• Beğendim
Reactions: STAR
Amerikan filmlerinde ilk ölen gözlüklü şişman çocuk oldum resmen. Hemen harcanıyorum.:(
Ee konu açıyorsan herkesi etiketlemen lazımdı, yoksa etiketlenmeyen sorar ben niye yokum diye. :A Bir spoiler kısmı var oradan herkesi etiketliyorlar konu açarken normalde ama ben de tam nasıl yapıldığını bilmiyorum. :D

• İlginç
Reactions: cehennet
Ee konu açıyorsan herkesi etiketlemen lazımdı, yoksa etiketlenmeyen sorar ben niye yokum diye. :A Bir spoiler kısmı var oradan herkesi etiketliyorlar konu açarken normalde ama ben de tam nasıl yapıldığını bilmiyorum. :D

Herkesi etiketlemek yanlış olur diye düşünmüştüm. Şimdi beni tanımayan var. Beni tanımayanlarıseni tam tanımayanı etiketlersem rahatsız ederim diye düşündüm. Bazı konularda "Etiketlenmek istemiyorum" tarzı yorumlar gördüm. Bu sebeple yapmadım.:(

• Güldürdün
Herkesi etiketlemek yanlış olur diye düşünmüştüm. Şimdi beni tanımayan var. Beni tanımayanlarıseni tam tanımayanı etiketlersem rahatsız ederim diye düşündüm. Bazı konularda "Etiketlenmek istemiyorum" tarzı yorumlar gördüm. Bu sebeple yapmadım.:(
Şaka yapıyorum. :A Dediğin gibi herkesi etiketlersen rahatsız olanlar olabilir. O yüzden aslında kimseyi etiket etmeden konu açmak daha mantıklı. :D İlgilenen bir şekilde bulur zaten, diğer kişilerde rahatsız olmazlar etiketten. Ben zaten benim için açılmış bir konuda kimseyi rahatsız etmek istemem. :A

• Güldürdün
Reactions: cehennet
Şaka yapıyorum. :A Dediğin gibi herkesi etiketlersen rahatsız olanlar olabilir. O yüzden aslında kimseyi etiket etmeden konu açmak daha mantıklı. :D İlgilenen bir şekilde bulur zaten, diğer kişilerde rahatsız olmazlar etiketten. Ben zaten benim için açılmış bir konuda kimseyi rahatsız etmek istemem. :A

Kesinlikle. Sana yeterince katlanıyoruz zaten. Daha fazla rahatsızlık verme:A (Beni sattığın için böyle konuşmama hakkım var:A )

• Güldürdün
  • Güldürdün
@Cervantes Fatihcim nice mesajlara inşAllah tebrikler ediyorumm daha çok mesajlarını görürüz inşAllah :D
efenim sana düşündüm ki uzun zamandır yememiş olabilirsin diye kayseri mantımızdan hediye ediyorum :A

kayseri-mantisi-mini.jpg

Birde odana asarsın diye Harry Potter afişi :D
58608.jpg

• Harika