TRT 1 Cennetin Çocukları - Dizi Yorumları

Ben hangi bölüm diye sormadım ki iyi saatte olsunlar mı uğramış sana. :A
Yahu kadın kör galiba dedin, bende dedim daha önceki bölümlere baksaydın farkederdin ilk kez görünmüyor dizide dedim :A
Ayşe’nin bile görme engelli mi diye oluşunu sormuşsan sen hiç bakmamışsın demektir :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Hatırlıyorum :A :A o zamanlar bizim çapa ve pulluk figüran rolündeydi :A
Sarı dayının bir adamı daha var (tarım aleti galiba). Belki o da ona olur :A
Çapa ve pulluk iyi yükseldiler maşallah figüranlıktan :A

Bak güzel fikir bu, hemen çalışmalara başlayalım, enerjimizi gönderelim ve gerçekleşsin :Z

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Çapa ve pulluk iyi yükseldiler maşallah figüranlıktan :A

Bak güzel fikir bu, hemen çalışmalara başlayalım, enerjimizi gönderelim ve gerçekleşsin :Z
Dizide karakter o kadar çok ki bazen başı oyuncuları tam bölüm öğreniyoruz. Önceki bölüm Ayşe, bu bölüm Bayramın ablası görünmedi.

Dizideki konseptide seviyorum. Dün herkesin ortak derdi parasızlıktı. Sarı dayının altın dişleri çok galiba. O sahnede güldüm :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully
Dizide karakter o kadar çok ki bazen başı oyuncuları tam bölüm öğreniyoruz. Önceki bölüm Ayşe, bu bölüm Bayramın ablası görünmedi.

Dizideki konseptide seviyorum. Dün herkesin ortak derdi parasızlıktı. Sarı dayının altın dişleri çok galiba. O sahnede güldüm :A
Aynen, çok karakter var dizide. Dönüşümlü olarak oynuyorlar valla. En kalabalık dizi olabilir :A

Konsept süper valla, parasızlık zor :A Sarı dayının altın diş sahnesi de güldürdü valla :F Dişi çok herhalde dediğin gibi :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam

Aynen, çok karakter var dizide. Dönüşümlü olarak oynuyorlar valla. En kalabalık dizi olabilir :A

Konsept süper valla, parasızlık zor :A Sarı dayının altın diş sahnesi de güldürdü valla :F Dişi çok herhalde dediğin gibi :A
Adam hazinesini âdeta ağzında taşıyor. :A