Hareketli bir tanıtım olmuş, çok iyi ciddenFragmana bak, keyifli bir bölüm olacak belli![]()
Hareketli bir tanıtım olmuş, çok iyi ciddenFragmana bak, keyifli bir bölüm olacak belli![]()
Sarı dayımız yine döktürüyorHareketli bir tanıtım olmuş, çok iyi ciddenAksiyonsever birisi olarak memnun kaldım
![]()
Sarı dayımız dizinin tadı tuzu zatenSarı dayımız yine döktürüyor![]()
Bölüm çok iyi ama. Her telden sahne varCennetin Çocukları döndü Cennet Mahallesi'ne.![]()
Bu forum yoğunluğunda bölümü anlayabildin demek, helal olsun sanaBölüm çok iyi ama. Her telden sahne var![]()
İlk başlarda hayır ama yazışmayı bıraktıktan sonra yoğunlaştımBu forum yoğunluğunda bölümü anlayabildin demek, helal olsun sana![]()
Zaten dikkatli izlemesen de olayları kaçıracağın bir dizi değilİlk başlarda hayır ama yazışmayı bıraktıktan sonra yoğunlaştımen güzel kısımlar en azından
![]()
22.30'dan sonra izlemeye başladım ama komik sahneler baya vardı.Bölüm çok iyi ama. Her telden sahne var![]()
Ben sonradan ilk 1 saat yeniden izlerimZaten dikkatli izlemesen de olayları kaçıracağın bir dizi değil
"Vurucu" bir sahneyle finalimizi yaptık![]()
Ben izlemem, bir daha vakit ayırmamBen sonradan ilk 1 saat yeniden izlerim
Sahne çok iyiydi aynen.
Sen neden yarım yamalak izliyorsun ?22.30'dan sonra izlemeye başladım ama komik sahneler baya vardı.![]()
Hacıyla eş zamanlı izle.Ben sonradan ilk 1 saat yeniden izlerim
Sahne çok iyiydi aynen.
Aha işte bunu da saldı, şaşmaz.Ben izlemem, bir daha vakit ayırmam
Bakalım fragman verilecek mi, o olayın sonucunu merak ediyor insan![]()
Yok, diziyi izlemeye devam.Sen neden yarım yamalak izliyorsun ?
Hacıyla eş zamanlı izle.
Aha işte bunu da saldı, şaşmaz.![]()
Evde değildim, o saatte geldim.Sen neden yarım yamalak izliyorsun ?
Hacıyla eş zamanlı izle.
Aha işte bunu da saldı, şaşmaz.![]()
İşten çıkış saatin epey geçmiş.Evde değildim, o saatte geldim.![]()
Ben olsam baştan izlerdim. Sen neden izlemiyorsun üşengeç insan ?Yok, diziyi izlemeye devam.
Dosi, bölümün ilk 1 saatini yeniden izleyecek forum yoğunluğundan dolayı tam odaklanamadığı için. Ben de tam odaklanamadım ama ilk 1 saati tekrardan izlemeyecem. Onu demek istedim![]()
Çünkü canım öyle istiyor. Başka soru?Ben olsam baştan izlerdim. Sen neden izlemiyorsun üşengeç insan ?![]()
Canım bu konu hk soru sormak istemiyor.Çünkü canım öyle istiyor. Başka soru?![]()