Fragmana bak, keyifli bir bölüm olacak belli13. Bölüm 2. Fragmanı
Fragmana bak, keyifli bir bölüm olacak belli13. Bölüm 2. Fragmanı
Hareketli bir tanıtım olmuş, çok iyi ciddenFragmana bak, keyifli bir bölüm olacak belli![]()
Sarı dayımız yine döktürüyorHareketli bir tanıtım olmuş, çok iyi ciddenAksiyonsever birisi olarak memnun kaldım
![]()
Sarı dayımız dizinin tadı tuzu zatenSarı dayımız yine döktürüyor![]()
Bölüm çok iyi ama. Her telden sahne varCennetin Çocukları döndü Cennet Mahallesi'ne.![]()
Bu forum yoğunluğunda bölümü anlayabildin demek, helal olsun sanaBölüm çok iyi ama. Her telden sahne var![]()
İlk başlarda hayır ama yazışmayı bıraktıktan sonra yoğunlaştımBu forum yoğunluğunda bölümü anlayabildin demek, helal olsun sana![]()
Zaten dikkatli izlemesen de olayları kaçıracağın bir dizi değilİlk başlarda hayır ama yazışmayı bıraktıktan sonra yoğunlaştımen güzel kısımlar en azından
![]()
22.30'dan sonra izlemeye başladım ama komik sahneler baya vardı.Bölüm çok iyi ama. Her telden sahne var![]()
Ben sonradan ilk 1 saat yeniden izlerimZaten dikkatli izlemesen de olayları kaçıracağın bir dizi değil
"Vurucu" bir sahneyle finalimizi yaptık![]()
Ben izlemem, bir daha vakit ayırmamBen sonradan ilk 1 saat yeniden izlerim
Sahne çok iyiydi aynen.
Sen neden yarım yamalak izliyorsun ?22.30'dan sonra izlemeye başladım ama komik sahneler baya vardı.![]()
Hacıyla eş zamanlı izle.Ben sonradan ilk 1 saat yeniden izlerim
Sahne çok iyiydi aynen.
Aha işte bunu da saldı, şaşmaz.Ben izlemem, bir daha vakit ayırmam
Bakalım fragman verilecek mi, o olayın sonucunu merak ediyor insan![]()
Yok, diziyi izlemeye devam.Sen neden yarım yamalak izliyorsun ?
Hacıyla eş zamanlı izle.
Aha işte bunu da saldı, şaşmaz.![]()
Evde değildim, o saatte geldim.Sen neden yarım yamalak izliyorsun ?
Hacıyla eş zamanlı izle.
Aha işte bunu da saldı, şaşmaz.![]()
İşten çıkış saatin epey geçmiş.Evde değildim, o saatte geldim.![]()