Sarı dayının koskoca kasadan 1 TL'sinin çıkması. 
Getti sarı dayımın altın dişi.
Getti sarı dayımın altın dişi.
Evet. Daha önce izlemedin mi? Ayşe’nin öğretmeniKız kör galiba.@Bully
Hayır bugün izlemedim.Evet. Daha önce izlemedin mi? Ayşe’nin öğretmeni![]()
Bu bölümde değil, bir kaç hafta önce görmüştük kendisiniHayır bugün izlemedim.Ayşe’de görme engelli değil mi?
Ben hangi bölüm diye sormadım ki iyi saatte olsunlar mı uğramış sana.Bu bölümde değil, bir kaç hafta önce görmüştük kendisini
------
Evet
Yahu kadın kör galiba dedin, bende dedim daha önceki bölümlere baksaydın farkederdin ilk kez görünmüyor dizide dedimBen hangi bölüm diye sormadım ki iyi saatte olsunlar mı uğramış sana.![]()
Bir pulluk kalmıştı aşık olmayan
3 kız kardeşten en küçüğünede bulacağız daha biriniBir pulluk kalmıştı aşık olmayan![]()
Bulacağız tabii ki, bizden kaçmaz3 kız kardeşten en küçüğünede bulacağız daha birini![]()
HatırlıyorumBulacağız tabii ki, bizden kaçmaz
İlk sayfada da yapmışız zaten bu başgöz etme çalışmalarını![]()
Çapa ve pulluk iyi yükseldiler maşallah figüranlıktanHatırlıyorum![]()
o zamanlar bizim çapa ve pulluk figüran rolündeydi
Sarı dayının bir adamı daha var (tarım aleti galiba). Belki o da ona olur![]()
Dizide karakter o kadar çok ki bazen başı oyuncuları tam bölüm öğreniyoruz. Önceki bölüm Ayşe, bu bölüm Bayramın ablası görünmedi.Çapa ve pulluk iyi yükseldiler maşallah figüranlıktan
Bak güzel fikir bu, hemen çalışmalara başlayalım, enerjimizi gönderelim ve gerçekleşsin![]()
Aynen, çok karakter var dizide. Dönüşümlü olarak oynuyorlar valla. En kalabalık dizi olabilirDizide karakter o kadar çok ki bazen başı oyuncuları tam bölüm öğreniyoruz. Önceki bölüm Ayşe, bu bölüm Bayramın ablası görünmedi.
Dizideki konseptide seviyorum. Dün herkesin ortak derdi parasızlıktı. Sarı dayının altın dişleri çok galiba. O sahnede güldüm![]()
Dizide karakter o kadar çok ki bazen başı oyuncuları tam bölüm öğreniyoruz. Önceki bölüm Ayşe, bu bölüm Bayramın ablası görünmedi.
Dizideki konseptide seviyorum. Dün herkesin ortak derdi parasızlıktı. Sarı dayının altın dişleri çok galiba. O sahnede güldüm![]()
Adam hazinesini âdeta ağzında taşıyor.Aynen, çok karakter var dizide. Dönüşümlü olarak oynuyorlar valla. En kalabalık dizi olabilir
Konsept süper valla, parasızlık zorSarı dayının altın diş sahnesi de güldürdü valla
Dişi çok herhalde dediğin gibi
![]()