TRT 1 Cennetin Çocukları - Dizi Yorumları

Daha yorum yapmadın…
Dizi yeni yeni açılıyor ve bence Ayla İskenderi ele vermeyecek. Ayla biryerlerden kaçıyor, teorik olarak İskenderde. Ama bu durumda olan doktor hanıma olacak gibi. İşin birde İskender Ayla tarafı var o nasıl ilerler mahallede hâlâ benim için muamma. Bayrama çok üzülüyorum. 🥺

• Beğendim
Reactions: Dosi
Bölümü bugün bitirdim. Gerçekten kaliteli bir dizi. Replikler çok iyi Gönül Dağı'nın ilk iki sezonda verdiği tadı veriyor. :)

Sarı dayı favorim. Rolünün hakkını çok iyi veriyor altın dişli abimiz. :A

• Beğendim
Hayatımın %90'ı Ramazan gibi geçiyor. Çok üzülüyorum bu karektere.

Eylül biraz soğuk geldi bana. Bölümü sonunda bitirebildim. Biraz daha geçen sezondan ileriye kalan nüanslar görmek isterdim. Ama küçük küçükte olsa yaptıkları oldu. Ejder'e çok sevindim. Korkut'un yanındaki kadın bana şuana kadar anlamsız geldi. O da istihbaratlı birşeyler çıkacak belli.

Baştaki kötü adam rolü çok iyi giymiş. Eylül aslında kötü tarafta olabilirmiş. O tarafın rolünü daha iyi yaptı. Korkut/Altay/Hamdi/Ejder güzel oldu. Hemende evlendiler 😁 @Dosi @Bully

Ramazan Bayramı :A @TenTen
Kafası karışık 🤷🏻‍♀️
Teşkilat'ta da Hilal'e Eylül demişti, isimler konusunda karışıklık yaşıyor demek ki :A

• Güldürdün
Reactions: TenTen and Dosi
Teşkilat'ta da Hilal'e Eylül demişti, isimler konusunda karışıklık yaşıyor demek ki :A
Ben o Eylül’ü Elifin ismini karıştırdı sanmıştım :A ilk bölümde karıştırmak normalde, Cennetin Çocuklarında haftalar geçmiş, yanlış yazması olmamış :A (anlaşılan Gönül Dağı ile kıyaslayarak izliyor)
------

Ayla’daki paralar ameliyat parası olacak

• Güldürdün
  • Üzücü
Reactions: TenTen and Bully
Dizinin güzelliği şöyle anlatayım sizlere; 1 dakika dahi bugün Uzak Şehir olduğu aklıma gelmedi. Teşekkürler Cennetin Çocukları. 🙏🏻

• Beğendim
Sezen, kal dedi Adem'e. Adem'in aşkı tek taraflı değilmiş.

• Aynen
Reactions: TenTen
Biraz baydığı ve değişiklikler yapılması gerektiği doğrudur Adem repliklerinde.
İşte tam bu yüzden çifte ısınamıyorum. Bir ışık var çiftte ama bir şeylerin değişmesi gerekiyor gibi geliyor bana. Sezen & Adem için.

Sen ne düşünüyorsun bu konuda @Dosi ?

İşte tam bu yüzden çifte ısınamıyorum. Bir ışık var çiftte ama bir şeylerin değişmesi gerekiyor gibi geliyor bana. Sezen & Adem için.

Sen ne düşünüyorsun bu konuda @Dosi ?
Adem daha yeni karşılık gördü. Platonik aşkta öyle hissetmen normal.
Neyse şu şarkıdan bir doz daha alayım

• Güldürdün
Reactions: TenTen