Daha yorum yapmadın…
Dizi yeni yeni açılıyor ve bence Ayla İskenderi ele vermeyecek. Ayla biryerlerden kaçıyor, teorik olarak İskenderde. Ama bu durumda olan doktor hanıma olacak gibi. İşin birde İskender Ayla tarafı var o nasıl ilerler mahallede hâlâ benim için muamma. Bayrama çok üzülüyorum. 🥺Daha yorum yapmadın…
Ramazan kim?Hayatımın %90'ı Ramazan gibi geçiyor. Çok üzülüyorum bu karektere.
Hayatımın %90'ı Ramazan gibi geçiyor. Çok üzülüyorum bu karektere.
Bayram demek istediRamazan kim?
Eylül biraz soğuk geldi bana. Bölümü sonunda bitirebildim. Biraz daha geçen sezondan ileriye kalan nüanslar görmek isterdim. Ama küçük küçükte olsa yaptıkları oldu. Ejder'e çok sevindim. Korkut'un yanındaki kadın bana şuana kadar anlamsız geldi. O da istihbaratlı birşeyler çıkacak belli.
Baştaki kötü adam rolü çok iyi giymiş. Eylül aslında kötü tarafta olabilirmiş. O tarafın rolünü daha iyi yaptı. Korkut/Altay/Hamdi/Ejder güzel oldu. Hemende evlendiler 😁 @Dosi @Bully
Teşkilat'ta da Hilal'e Eylül demişti, isimler konusunda karışıklık yaşıyor demek ki
Ben o Eylül’ü Elifin ismini karıştırdı sanmıştımTeşkilat'ta da Hilal'e Eylül demişti, isimler konusunda karışıklık yaşıyor demek ki![]()
Üzüntüyü fazla kaçırdım sanırım. Ramazan demişim pardon. @Dosi 😅🥹Bayram demek istedi![]()
Ay dur dur, İskender’imiz Sarı dayının aklına uyup kendisinide üzecek hamle yapmışÜzüntüyü fazla kaçırdım sanırım. Ramazan demişim pardon. @Dosi 😅🥹
Adem'e sürekli aynı replikler mi yazıyor sence?Sezen, kal dedi Adem'e. Adem'in aşkı tek taraflı değilmiş.
Biraz baydığı ve değişiklikler yapılması gerektiği doğrudur Adem repliklerinde.Adem'e sürekli aynı replikler mi yazıyor sence?
İşte tam bu yüzden çifte ısınamıyorum. Bir ışık var çiftte ama bir şeylerin değişmesi gerekiyor gibi geliyor bana. Sezen & Adem için.Biraz baydığı ve değişiklikler yapılması gerektiği doğrudur Adem repliklerinde.
Adem daha yeni karşılık gördü. Platonik aşkta öyle hissetmen normal.İşte tam bu yüzden çifte ısınamıyorum. Bir ışık var çiftte ama bir şeylerin değişmesi gerekiyor gibi geliyor bana. Sezen & Adem için.
Sen ne düşünüyorsun bu konuda @Dosi ?