neyse ben o güne sehir disini düsünüyorum. Döndügümde yorgun olursam aramam belki yorgunlugunuAynen.![]()
Aaa ne güzel işte denk gelmiş.neyse ben o güne sehir disini düsünüyorum. Döndügümde yorgun olursam aramam belki yorgunlugunu@Bully
Güzel denk gelmiş, diziyi kaçırmıyorsunneyse ben o güne sehir disini düsünüyorum. Döndügümde yorgun olursam aramam belki yorgunlugunu@Bully
Aaa ne güzel işte denk gelmiş.![]()
yoklugunu diye yazacagima yorgunlugunu demisimGüzel denk gelmiş, diziyi kaçırmıyorsun![]()
Zaten bi anlamamıştım ama sorgulamayayım dedimyoklugunu diye yazacagima yorgunlugunu demisim
bu sene yogunluk ve yorgunluk cok fazla yazdigim kelimeler olabilir![]()
İşi ehline bırak.Zaten bi anlamamıştım ama sorgulamayayım dedim
Yoğunluk ve yorgunluk karışabilecek kelimeler aslında normaldir![]()
su an 2727828 tane isle ugrasiyorum normalZaten bi anlamamıştım ama sorgulamayayım dedim
Yoğunluk ve yorgunluk karışabilecek kelimeler aslında normaldir![]()
Aynı anda 2837182727 tane iş yapabilme özelliğini hep takdir etmişimdir zatensu an 2727828 tane isle ugrasiyorum normal![]()
eski meslekten aliskinim ondanAynı anda 2837182727 tane iş yapabilme özelliğini hep takdir etmişimdir zaten![]()
Eski meslek mi? Öğretmenlikten başka mesleğinde mi var?eski meslekten aliskinim ondanyeterki elimde bilgisayar olsun sjsjjsss
günaydinEski meslek mi? Öğretmenlikten başka mesleğinde mi var?![]()
Yoo bunu biliyordum. Hepsi de sigortalı mı?günaydin
benim birden fazla meslegim var. Bu ülkede tek meslek ile SINIRLI kalmak iyi degil
cok kez dillendirmistim ama sen kacirmissin hayret![]()
niye sasirmis gibi sordun.Yoo bunu biliyordum. Hepsi de sigortalı mı?![]()
Şaşıran sensin dikkatini çekerim. Nasıl peki ?niye sasirmis gibi sordun.
sigortali mi derken? bizde sizin gibi degil durumlar![]()