Cehalet Mutluluktur 😂

Sigara yasaklandı, alköl ilaç sebebiyle zaten yasak ṣuan kırık sebebiyle. Böyle hayallerle yakma içimi ṣimdi. :pala:
Kral en yakın zamanda iyilesmen dileğiyle. Dua etsem faydası olmaz o yüzden sadece dileklerim var :D

Şimdi duruma daha çok üzüldüm. Sağlık her şeyden önemli :(

Ama bak durumunu bilmiyor olsaydın istediğini yapardın cehalet mutlu ederdi :D

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
Çok güzel bir bakış açısı. Başkaları ne der diye düşünmek zaten cehaletten daha kötü bence. Hep o ne der bu ne der diye diye çoğunluk istemediği işte istemediği şeyleri yapıp duruyor.

Mickey mouse çorap iyiymiş bende renkli severim.

Çarpışan araba favorim :D

Manzara çok hoş burda yanında kadının olacak. Ava gidip geleceksin sobanın yanında uyuyup yiyip tadını çıkaracaksın 🚬🥲
------

Ohoo alışılmışın dışında hayat tarzı için önerileri dinliyorum ne güzel dediğine bak. Cehalet mutluluk :D
Üşenmezsem çoraplarımdan bir kesit atarım 🤭🤭🤭🤭

• Güldürdün
Reactions: RüzgarGülü

O ayrı evet o da var. Hiç gitmedim ama.

1729018678385.jpeg

• Güldürdün

Ekli dosyalar

• IMG_20241015_220028.jpg
    IMG_20241015_220028.jpg
    1.7 MB · Hit: 12
  • Güldürdün
Offf yaaa çiğköfte var Masterchefde 🤤
İyi gider acılı yanına şalgam diyecem ama içecek olunca konu hemen yanına alkollü ne gider sorusu geliyor?

Çiğ köfte yanına ne gider cidden denemedim hiç :D
Bizi alplerde viski içen diye tanıttın bak az kalsın inanacaklar. :D @RüzgarGülü

Gerçek ṣu ki ben Alplere hiç gitmedim ve viskiyi senede bir elin parmağını geçmeyecek kadar içerim. :D
Bilmem aslı vardır diye düşündüm hep demek hic gitmedin ama bizim hayal kurmamizi sağladın o da güzel :D

• Güldürdün
Survivor Hasan vefat etmiş.. 🫤🫤🫤
------

Rizede yaşayıp yaylaya çıkmayıp, çay içmeyen adam 🤷🤷🤷 @RüzgarGülü

Aynen doğru benzetme. :D

İyi gider acılı yanına şalgam diyecem ama içecek olunca konu hemen yanına alkollü ne gider sorusu geliyor?

Çiğ köfte yanına ne gider cidden denemedim hiç :D

Bilmem aslı vardır diye düşündüm hep demek hic gitmedin ama bizim hayal kurmamizi sağladın o da güzel :D

Hayal iyidir ya :D

• Güldürdün
  • Güldürdün
Ne var ki bu videoda. Tertemiz iş yapıyor adamlar. Daha da rahatladım. 1 tonluk sosis yapıldığı için kötü gelmiştir. Sosis en sağlam et ürenlerindendir, candır. :X
Öyle zaten de bilmeyince sonra öğrenince tuhaf oluyor :D

Cehalet mutluluk mudur peki? Yoksa öğrenmek bilgi güç mü? :)