Cehalet Mutluluktur 😂

Yani en çok da iş hayatında cehalet Mutluluktur. Staj döneminde az eşeklik yapmadım :D

Sucuklu yumurtaya bazıları yağ koyup pişiriyor sen nasıl yapıyorsun. Herkesin tarzı farklı :D

Önce sucukları piṣiririm ben. Onlar yeterince yağlı zaten yumurtaları üzerine kırarım, ek yağa gerek yok. Ama gene senin konuya geleceğiz. O sucuklar niye o kadar yağlı? Ne eklendi acaba :A
------

Aslında hepsini gömerdimde.. Bir ara detaylı kan testimde karaciğer yağlanması çok yüksek çıkınca hepsini 3 ay falan bıraktım ama sucuk ve pastırmanın yokluğuna dayanamadım 🫣😅🤣

O bende de çok çıktı bir kere. :A

Katılıyorum pizza zaten bambaşka boyut herşey var :D

Peki adminim sen genelde benim tam tersi karakterimsin. Sana göre cehalet mutluluk mu? Yoksa insan bildikleri ile mi mutlu olur?

Bana göre sen ikinci secenek dersin ama keşke bilmeseydim ogrenmeseydim dediğin olmuştur :)
------

@12.Adam çok aydın biri olarak cehalet mutluluk mu yoksa insan bildikleri ile mi mutlu olur? Çok bilmek çok egolu değil mi? :)
Ben bilmenin gücüne inanırım ama bazı tatsız şeyleri hiç bilmemek de güzel tabii. :A

Hafızayı sıfırlamak güzel ama bu sefer ogrendigmiz hayatta kalma, hayata baglanma şekillerini unutursak sorun olur :D

Düşün 40 yıl yaşıyorsun öğreniyorsun birkaç hayat hilesi diyelim bir sildiler unuttun ama yaşın 40 napcan. Emekli maaşında yok ve simitler çok pahalı kadınlar simit alayamayan kişiye bakmaz. Neyse konu kadınlara geldi nasıl olduysa :F
kadınların standardı o kadar mı düştü :A bir simide tav olan kadın bu zamanda nerde?
ya hiçbişey yapamazsın ama mutlusundur çünkü her acıktığını bir saniye sonra unutacaksındır her duyguyu (kadına karşı olanda dahil ) kısa süreliğine deniz feneri gibi yandı söndü yandı söndü olacağı için anlamlandırma imkanı bulamadan tekrar tekrar mutluluğun dibine vuracaksındır :A

Önce sucukları piṣiririm ben. Onlar yeterince yağlı zaten yumurtaları üzerine kırarım, ek yağa gerek yok. Ama gene senin konuya geleceğiz. O sucuklar niye o kadar yağlı? Ne eklendi acaba :A
------

O bende de çok çıktı bir kere. :A
Sana sucuguysa birşey eklenmemiştir herhalde ya :F

Canım da çekti ama çok susatiyor.

Yanına çay iyi gidiyor sucuklu yumurtanın.

Peki sucuk ızgarada ne gider? Bira denedim sadece? Var mı bahsi arttiran deneyen :D

@The_Erinch

Peki sucuk ızgarada ne gider? Bira denedim sadece? Var mı bahsi arttiran deneyen :D

@The_Erinch

Aslında et ile kırmızı ṣarap gider. Ama ṣarap bana ters. :D

Aslında hepsini gömerdimde.. Bir ara detaylı kan testimde karaciğer yağlanması çok yüksek çıkınca hepsini 3 ay falan bıraktım ama sucuk ve pastırmanın yokluğuna dayanamadım 🫣😅🤣
Karaciğer yağlanması alkol de yapar sosise bağlaman ilginç oldu :D

Behzat Ç karaciger ne alemde diye sahne vardı efsane. Yaz çıkar küfürluydu buraya koymadım o yüzden :D
------

Ben bilmenin gücüne inanırım ama bazı tatsız şeyleri hiç bilmemek de güzel tabii. :A
Ne kirli çıkınsın hakkında konuşmaktan hiç haz almıyorsun cımbızla alıyoruz kelimeleri :D

Cehalet mutluluk mudur yani :D
------

kadınların standardı o kadar mı düştü :A bir simide tav olan kadın bu zamanda nerde?
ya hiçbişey yapamazsın ama mutlusundur çünkü her acıktığını bir saniye sonra unutacaksındır her duyguyu (kadına karşı olanda dahil ) kısa süreliğine deniz feneri gibi yandı söndü yandı söndü olacağı için anlamlandırma imkanı bulamadan tekrar tekrar mutluluğun dibine vuracaksındır :A
Bu mantık da güzelmiş. Film vardı 50 ilk öpücük ama o farklıydı. Ama her seferinde mutlu olacaksan unutunca da cahil olmuş oluyorsun sonuç Cehalet Mutluluktur :D

Son düzenleme:

@The_Erinch
Mangalda sucuk dersen alkol uygun ama rv sucuklu yumurta çay yahuuuu...

Sadece alkol değil yahu, bu tarz besinlerdee çok yağlanma nedeni malesef

Aslında et ile kırmızı ṣarap gider. Ama ṣarap bana ters. :D
Ne demek şarap ters ya bu işin kuralı mi var ki. Eğlence için hayattan zevk almak için yaşamıyor muyduk :D
------

Mangalda sucuk dersen alkol uygun ama rv sucuklu yumurta çay yahuuuu...

Sadece alkol değil yahu, bu tarz besinlerdee çok yağlanma nedeni malesef
Kola felan da biliyorum ama alkolden en çok korktuğum şey karaciğer yağlanması. Beni zevk alırken frenleyen şeylerden birisi. Ölmekten korkmuyorum ama sürünmek kötü :(

Ne demek şarap ters ya bu işin kuralı mi var ki. Eğlence için hayattan zevk almak için yaşamıyor muyduk :D
------

Kola felan da biliyorum ama alkolden en çok korktuğum şey karaciğer yağlanması. Beni zevk alırken frenleyen şeylerden birisi. Ölmekten korkmuyorum ama sürünmek kötü :(
Herşeyin fazlası zarar 🫤

------

Șarap çarpıyor beni ondan. Kural falan yok. :D

Viski ile yemek lazım 🤣🤣

Ahhhh ulann Alplerde kar altında sucuk ekmek yemek vardı... @RüzgarGülü

Dün bir köy gördüm sizin orada ömer, aşık oldum, köyün tepesinden 300 metreden şelale akıyor... Muazzam bir görsellik vardı..

Herşeyin fazlası zarar 🫤
Cehalet Mutluluktur adlı konuya herşeyin fazlası zarar diyorsun haklısın cehalet sağlıklı değil ama zevkli yaşam :D

Gerçi benimki şimdi şey oldu. Gerçekleri reddetme. Kendi düzenini kendi yaşam şeklini belirleme oldu ama elimizde olmayan sebepler bizi bu duruma itiyor ve bu durumda en iyi yaşam şekli bu diye düşünüyorum :)

@Yakamoz-Asi
------

Kural yok bam bam yaşam kafalar High :D

Cehalet Mutluluktur adlı konuya herşeyin fazlası zarar diyorsun haklısın cehalet sağlıklı değil ama zevkli yaşam :D

Gerçi benimki şimdi şey oldu. Gerçekleri reddetme. Kendi düzenini kendi yaşam şeklini belirleme oldu ama elimizde olmayan sebepler bizi bu duruma itiyor ve bu durumda en iyi yaşam şekli bu diye düşünüyorum :)

@Yakamoz-Asi
------

Kural yok bam bam yaşam kafalar High :D
Yaşadığın sürece bence herşeyi denemeli insan... Ben bu kafadayım.
Utanmam yokdur.. Başkası neder diye değil kendim için yaşarım. @Yakamoz-Asi

42 yaşındayım halen mickey mouse lı çorap giyerim, normal çorap giyemiyorum, çok itici geliyor..

Koyu renkler sevmem... Rengarenk giyinirim ..

Çocuk parkında kaydırakdan kayabilirim

Bunun gibi uzatabilirim...

Viski ile yemek lazım 🤣🤣

Dün bir köy gördüm sizin orada ömer, aşık oldum, köyün tepesinden 300 metreden şelale akıyor... Muazzam bir görsellik vardı..

Hiç gitmedim ama budur

1729018026002.jpeg

Viski ile yemek lazım 🤣🤣

Viski ile ızgarada sucuk mu? Sucuklu yumurta mı? Denemek istedim :D

Alplerde zor yakamoz kalksın ayağa artık verdiği sözleri tutar :D

Viski ile yemek lazım 🤣🤣

Arkadaṣ sizde de ne miğde var yahu :D viski ile suçuk nedir :D viski ile ancak çerez yenir, gerisi hakaret. :D

Suçuklu yumurta ve viski, bu bambaṣka bir zenginlik gibi yahu. :D

Onu beklersek 3 baston lazım bize 🤣🤣🤣
------

Dur bakam bulabilirsem
------

Arkadaṣ sizde de ne miğde var yahu :D viski ile suçuk nedir :D viski ile ancak çerez yenir, gerisi hakaret. :D

Ohaaaa çikolata varken 😎

Yaşadığın sürece bence herşeyi denemeli insan... Ben bu kafadayım.
Utanmam yokdur.. Başkası neder diye değil kendim için yaşarım. @Yakamoz-Asi

42 yaşındayım halen mickey mouse lı çorap giyerim, normal çorap giyemiyorum, çok itici geliyor..

Koyu renkler sevmem... Rengarenk giyinirim ..

Çocuk parkında kaydırakdan kayabilirim

Bunun gibi uzatabilirim...
Çok güzel bir bakış açısı. Başkaları ne der diye düşünmek zaten cehaletten daha kötü bence. Hep o ne der bu ne der diye diye çoğunluk istemediği işte istemediği şeyleri yapıp duruyor.

Mickey mouse çorap iyiymiş bende renkli severim.

Çarpışan araba favorim :D
Manzara çok hoş burda yanında kadının olacak. Ava gidip geleceksin sobanın yanında uyuyup yiyip tadını çıkaracaksın 🚬🥲
------

Ohoo alışılmışın dışında hayat tarzı için önerileri dinliyorum ne güzel dediğine bak. Cehalet mutluluk :D

Çok güzel bir bakış açısı. Başkaları ne der diye düşünmek zaten cehaletten daha kötü bence. Hep o ne der bu ne der diye diye çoğunluk istemediği işte istemediği şeyleri yapıp duruyor.

Mickey mouse çorap iyiymiş bende renkli severim.

Çarpışan araba favorim :D

Manzara çok hoş burda yanında kadının olacak. Ava gidip geleceksin sobanın yanında uyuyup yiyip tadını çıkaracaksın 🚬🥲

Sigara yasaklandı, alköl ilaç sebebiyle zaten yasak ṣuan kırık sebebiyle. Böyle hayallerle yakma içimi ṣimdi. :pala: