Diğer Castle Rock 1.Sezon Yorumları

ikinci sezon geldiğinde bana haber vermeyin

ikinci sezon geldiğinde bana haber vermeyin
Ozaman neden ilk sezonu açıklamamışlar
Sorları cevaplayıp öyle yeni konuya geçselerdi bu sezonu boşuna izledik desenize ayoll ayrıca beyaz Henry olmadan dizi olmaz

Ozaman neden ilk sezonu açıklamamışlar
Sorları cevaplayıp öyle yeni konuya geçselerdi bu sezonu boşuna izledik desenize ayoll ayrıca beyaz Henry olmadan dizi olmaz
Bu da böyle bir dizi işte her şeyi anlamayıverin, ne kadarını anlarsanız o kadarıyla idare edeceksiniz
2. sezon izlemeye devam
ikinci sezon karakterler oyuncular değişiyorsa hiç bir güç beni tekrar diziye başlatamaz
ama tabi ikinci sezon emma stone falan başrole geçerse tekrar izleyebilirim

ikinci sezon karakterler oyuncular değişiyorsa hiç bir güç beni tekrar diziye başlatamaz
Niye öyle diyorsun belki ikinci sezon aydınlanacağız yeni karakterlerle birlikte düğüm çözülecektir

Niye öyle diyorsun belki ikinci sezon aydınlanacağız yeni karakterlerle birlikte düğüm çözülecektir
tekrar yeni karakterleri seveceksin konuyuda merak edeceksinki yeni sezonu bitirmeyi başarabilesin.... ? ölme eşeğim ölme
)

tekrar yeni karakterleri seveceksin konuyuda merak edeceksinki yeni sezonu bitirmeyi başarabilesin.... ? ölme eşeğim ölme
)
Öyle bir sürü dizi var ya. Fargo, True Detective mesela her sezon farklı karakterlerle gayet de güzel ilerliyor. Black Mirror her bölüm farklı hatta. Bu da olur öyle neden olmasın

Öyle bir sürü dizi var ya. Fargo, True Detective mesela her sezon farklı karakterlerle gayet de güzel ilerliyor. Black Mirror her bölüm farklı hatta. Bu da olur öyle neden olmasın
bunlardan en harikası fargoydu diğerleri aynı ayarı tutturamamıştı

Final yapmış olarak sayalım

Ama madem öyle olacak neden ilk sezonu açıklamaladılar ya da cevapları verdikmi sanıyorlar acaba

Final yapmış olarak sayalım

Ama madem öyle olacak neden ilk sezonu açıklamaladılar ya da cevapları verdikmi sanıyorlar acaba
bu dizinin ikinci sezonu gelinceye kadar masacrede unutur zaten bize bir sezon yettti bir daha aynı hataya düşmeyiz

7-8-9. bölümleri bayıla bayıla izliyordunuz, 1 bölüm beğenmediniz diye dizi mi bırakılır püü size
keşke sezonun başında 5 bölüm fok gibi olsaydıda sonu muhteşem bitseydi sezonun,.. o zaman gelecek sezonda devam ederdik ama bu sonunda sıvayıp batırdı çamura saplandı
o yüzden devam etme isteğimiz sıfırlandı diyebilirim dimi @Çiğdem- ben haklı değilmiyim
haklı değilsin dersen saçını yolarım hogatha

Size diziyi yarım bırakmak yakışmaz, hep beraber devam edeceğiz izlemeye

Ha bir de en sondaki kısa sahnede Jackie gösterildi ya hani. Bu da gelecek sezon Jackie'nin başrol olacağını gösteriyor olabilir. Şimdi bu kızın başrolde olduğu diziyi izlemez misin sorarım sana

bu kız başrole geçsin izlemeyen aha şöyle @xemrexxx topacı gibi olsun
jackie başa gelecek dizi izlenme rekorları kıracak

under dome dizisinde dünyalar güzeli rachelim vardı hatırlarsınız @xemrexxx @MasacRE- @Çiğdem-

ikinci sezona rachel ide koysunlar jackie ile birlikte başrole, o zaman dizi kaliteye boğulur

under dome dizisinde dünyalar güzeli rachelim vardı hatırlarsınız @xemrexxx @MasacRE- @Çiğdem-

ikinci sezona rachel ide koysunlar jackie ile birlikte başrole, o zaman dizi kaliteye boğulur
Böyle diziler tek sezon iyidir Legion bu ve Cabronmuydu neydi
.A

Diğer sezonu izlenecek diziler Dark ve şu veletlerin dizisi gibi diziler olmalı

Böyle diziler tek sezon iyidir Legion bu ve Cabronmuydu neydi
.A

Diğer sezonu izlenecek diziler Dark ve şu veletlerin dizisi gibi diziler olmalı
Stranger Things den bahsediyorsun sanırım onun yeni sezonu ne zamanda orda kaçıncı sezonda kalmıştık

Stranger Things den bahsediyorsun sanırım onun yeni sezonu ne zamanda orda kaçıncı sezonda kalmıştık
Aaa evet dizinin adını ezberleyemiyorum ve yazamıyorum haliyle

2.Sezonu bitirdik vlla senle birlikte bitirdik diye hatırlıyorum ben inş öyledir

Aaa evet dizinin adını ezberleyemiyorum ve yazamıyorum haliyle

2.Sezonu bitirdik vlla senle birlikte bitirdik diye hatırlıyorum ben inş öyledir
3. sezonu 2019 da başlayacakmış 8 bölüm olacakmış

bir zamanlar çiğdem eleven a oğlan çocuğu diyordu kız olduğunu anlamamıştı
şimdi ise artık eleven serpilip büyümüş genç kızlığa adım atmış
@xemrexxx @MasacRE- @Harunnn60