Maskeli Fedai
Favori Üye
Hem MS hem burası çok uğraştırıcıkel kafalı müdürün şeytan oğlanı niye henry e yönlendirdiğini yedinci bölüme geldiğim halde anlayamadımbir an önce yedinci bölüme gel belki sende jeton çabuk düşer
Hem MS hem burası çok uğraştırıcıkel kafalı müdürün şeytan oğlanı niye henry e yönlendirdiğini yedinci bölüme geldiğim halde anlayamadımbir an önce yedinci bölüme gel belki sende jeton çabuk düşer
olsun çekeceksin bu çileyi mecbursunHem MS hem burası çok uğraştırıcı
Bu kadar çabaya düşük vermezsin herhaldeolsun çekeceksin bu çileyi mecbursunşampiyonluğa giden yollar castle rock dan geçer
yedinci bölümü izlediğin an yalı kazığının puanı bir puan artacaktırBu kadar çabaya düşük vermezsin herhalde
( Artmadı ve elediyedinci bölümü izlediğin an yalı kazığının puanı bir puan artacaktır
Aaa ayıp ayıp biz kütüğü bekleyelim ayoll sonra işte bugün izleyecem dedim 6-7 izleyip geldim siz yine ne diyorsunuz iki kütük
Biraz ağırdan aldık hogatha iki bölüm izleyip gelmiş, mahçup etti beni
Aaa görsün @destere bey asıl sen izlememişsinBiraz ağırdan aldık hogatha iki bölüm izleyip gelmiş, mahçup etti beniDün izleyecektim ama kaldı bugüne, iki bölüm izlerim bugün ama hiç merak etmeyin
@destere arkadaş diziyi izlememiş .ssBiraz ağırdan aldık hogatha iki bölüm izleyip gelmiş, mahçup etti beniDün izleyecektim ama kaldı bugüne, iki bölüm izlerim bugün ama hiç merak etmeyin
La ben 7. bölümü izlemedim, sen kendine bak daha 2 bölüm izledin@destere arkadaş diziyi izlememiş .ss
Telafi ederim ben sıkıntı yok
Bedel ödeyceksin.La ben 7. bölümü izlemedim, sen kendine bak daha 2 bölüm izledin
Kız 2 bölüm izledim geldiğimden beri kör müsün 😱
O gece gelir foruma, gelene kadar izlerim ben
bende TWD ye dalmıştım sen ağırdan alınca sekizinci sezondan ilk sekiz bölümü tükettim kaldı sekiz bölüm sonra güncele dayanıyorumBiraz ağırdan aldık hogatha iki bölüm izleyip gelmiş, mahçup etti beniDün izleyecektim ama kaldı bugüne, iki bölüm izlerim bugün ama hiç merak etmeyin
@destere1.sezon 3 ve 4. Bölüm
Dizi öyle bir şekilde açıldı ki durduramıyoruz
Vaaayyy be meğer Molly öldürmüş Henry'nin babasınıReyize boşuna baba katili damgası vurmuşlarYalnız babanın pek sağlam birisi olmadığını öğrendik. Molly aşkı için yapmış kısacası
Bir yorum gördüm kafesteki adam da Molly'nin sahip olduğu güçlere sahip olduğu için şeytan damgası yemiş diye? Mantıklı geldi.
Diğer bölümde çok iyiydi be. Ormandaki adam bayağı ürkünçtü. Şu köpek kulübesi işi ile Henry'nin bahçesindeki mezarlıkta yatan köpek arasında bir ilişki var. Dur bakalım
Yaşlı şerif hiç güven vermiyor rahatsızım ondan
Son sahne ise efsaneydi be. Müzik eşliğinde Dennis çıldırdı herkesi Polat Alemdar edasıyla tek tek avladıAncak sonu kötü bitti. Üzüldüm
özellikle dördüncü bölüm sonundaki denis'in çıldırma anları ve o esnada çalan müzik enfes ikili oluşturmuşlardı1.sezon 3 ve 4. Bölüm
Dizi öyle bir şekilde açıldı ki durduramıyoruz
Vaaayyy be meğer Molly öldürmüş Henry'nin babasınıReyize boşuna baba katili damgası vurmuşlarYalnız babanın pek sağlam birisi olmadığını öğrendik. Molly aşkı için yapmış kısacası
Bir yorum gördüm kafesteki adam da Molly'nin sahip olduğu güçlere sahip olduğu için şeytan damgası yemiş diye? Mantıklı geldi.
Diğer bölümde çok iyiydi be. Ormandaki adam bayağı ürkünçtü. Şu köpek kulübesi işi ile Henry'nin bahçesindeki mezarlıkta yatan köpek arasında bir ilişki var. Dur bakalım
Yaşlı şerif hiç güven vermiyor rahatsızım ondan
Son sahne ise efsaneydi be. Müzik eşliğinde Dennis çıldırdı herkesi Polat Alemdar edasıyla tek tek avladıAncak sonu kötü bitti. Üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?