"Canfeza" | Bölüm 1 | Yeni Dizi - 28 Nisan 2012

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Jenerik ve senaryonu çok beğendim:) İlk önce baktığımda çok uzun gelmişti ama hemen bitti:D Kişileri tanıtman güzel olmuş.Akraba konusunda destereye katılıyorum, bir kaç karakter daha eklersen güzel olur:)
İkinci bölümü merakla bekliyorum bakalım beş sene içerisinde neler değişmiş olacak:)

@ Bu da kardeşimin fikri. Amaç yok :d

Resim çok güzel olmus, finalde kullanacagim..

Dizimi begendigin için çok çok tesekkür ederim Zeynep. Hepinize tesekkür ederim arkadaslar.. Gerçekten bana çok güzel motivasyon veriyorsunuz.

guzelmis.kisaligi beni ziyadesile memnun etti.bu arda bu adi gecen meshurlar bizi dava etmesinler adimizi kullaniyorlar diye?

4 sayfa yorum almışsın, ilgi yoğun dizine, demek ki iyi bir iş çıkarmışsın. :)

Konuya gelirsek jenerik güzel olmuş, müzik iyi, aynı zamanda görüntü de başarılı bence, acemi işi durmuyor, estetiği var. :)

Oyuncu seçimi çok başarılı, hepsi birbirinden değerli isimler. :)

Hikayeyi sevdim ben, tanıtımda da söylemiştim bir köşk romanı okuyorum hissine kapıldım diye, hala öyle düşünüyorum, o köşkün içinde neler yaşanacağını merak ediyorum. :)

Diyaloglar fazlasıyla sahici, bir eleştirim yok sözlere, sadece Ozan'ın dediği konuya ben de değinmek istiyorum. Aşk benim bildiğim iki kişi birbirini sevince başlar. :)

4 sayfa yorum almışsın, ilgi yoğun dizine, demek ki iyi bir iş çıkarmışsın. :)

Konuya gelirsek jenerik güzel olmuş, müzik iyi, aynı zamanda görüntü de başarılı bence, acemi işi durmuyor, estetiği var. :)

Oyuncu seçimi çok başarılı, hepsi birbirinden değerli isimler. :)

Hikayeyi sevdim ben, tanıtımda da söylemiştim bir köşk romanı okuyorum hissine kapıldım diye, hala öyle düşünüyorum, o köşkün içinde neler yaşanacağını merak ediyorum. :)

Diyaloglar fazlasıyla sahici, bir eleştirim yok sözlere, sadece Ozan'ın dediği konuya ben de değinmek istiyorum. Aşk benim bildiğim iki kişi birbirini sevince başlar. :)

Tesekkür ederim endgame. Gerçekten vakit ayirarak böyle uzun bir yorum yazdigin için ayrica tesekkürler.

Canfeza ve Semih aslinda tam olarak ask yasamiyorlar, flört ediyorlar :) Ama 2.bölümde sürprizler bitmiyor :)

çok büyük bir kusur yok ilk bölümde gayet akıcı yazmışsın ama tek gözüme takılan semih ve canfeza'nın konuşmasında canfeza ismini çok abartılı kullanmışsın onun haricinde gayet güzel :)

çok büyük bir kusur yok ilk bölümde gayet akıcı yazmışsın ama tek gözüme takılan semih ve canfeza'nın konuşmasında canfeza ismini çok abartılı kullanmışsın onun haricinde gayet güzel :)

Tesekkür ederim yorumun/elestirin için. :)