"Canfeza" | Bölüm 1 | Yeni Dizi - 28 Nisan 2012

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
senaryo mükemmel olmuş fks14, muhteşem bir senaryo hem sade, hem akıcı okurken hiç sıkılmıyoruz... tebrik ediyorum en yakın zamanda devamını bekliyoruz ..

(Gülbahar: Bağış üstüne Mualla Hanım.) ....bu cümlede hatamı var banamı öyle geldi...

senaryo mükemmel olmuş fks14, muhteşem bir senaryo hem sade, hem akıcı okurken hiç sıkılmıyoruz... tebrik ediyorum en yakın zamanda devamını bekliyoruz ..

(Gülbahar: Bağış üstüne Mualla Hanım.) ....bu cümlede hatamı var banamı öyle geldi...

Öncellikle çok çok tesekkür ederim destere. Senaryoyu begendigin, hatta muhtesem buldugun için çok tesekkür ederim.

Yoksa bagis üstüne bir kelime olarak mi yaziliyor? Halbuki arastirma yapmistim nasil yaziliyor diye, ayri kelimeler olarak bölünüyor diye okumustum. :)

Öncellikle çok çok tesekkür ederim destere. Senaryoyu begendigin, hatta muhtesem buldugun için çok tesekkür ederim.

Yoksa bagis üstüne bir kelime olarak mi yaziliyor? Halbuki arastirma yapmistim nasil yaziliyor diye, ayri kelimeler olarak bölünüyor diye okumustum. :)

kelimenin aslını (baş üstüne) olarak biliyorum

Haklisin. Düzelttim, tesekkürler destere. :)

rica ederim..

karakterlerden semihinde bir akrabası olsun fks 14 ilerde onada bir akraba eklersen senaryoya güzel olur özellikle semih annem seni istemeye gelse sanki senin annen seni bana verecekmi diyor ama sanırım semihin annesi karakteri dizide eksik..

rica ederim..

karakterlerden semihinde bir akrabası olsun fks 14 ilerde onada bir akraba eklersen senaryoya güzel olur özellikle semih annem seni istemeye gelse sanki senin annen seni bana verecekmi diyor ama sanırım semihin annesi karakteri dizide eksik..

Biliyorum. 2.bölümde olacak elbette. Ama ikinci bölümde 5 yil atlama olacak hatirlatirim.. Her bölümde 5 yil atlama. :)

ikaye bildiğimizz gibi olsa da güzel olmuş oyuncu isimleriyle karakterleri eşleştirmen etkili olmuş:)

Biliyorum. 2.bölümde olacak elbette. Ama ikinci bölümde 5 yil atlama olacak hatirlatirim.. Her bölümde 5 yil atlama. :)

bu arada mehmet günsur sevdiğim bir oyuncudur ama onur saylaktan nefret ederim umarım sonunda semih kazanır :))

bu arada mehmet günsur sevdiğim bir oyuncudur ama onur saylaktan nefret ederim umarım sonunda semih kazanır :))

Kim bilir destere. :) 2.bölüm ilerleyen günlerde sizlerle. :)

Bu arada jenerigi begendiniz mi?:) Baya bi ugrastim. :)

Düzen çok güzel olmuş Furkan.:)Jeneriğe bakma fırsatımda oldu oda gayet başarılı.:)Karakterleri en başta tanıtmanda kolaylık sağladı.Okudum bölümü fakat bildiğin gibi bu tarz diziler bana pek hitap etmiyor.:)Başarılı olmuş her bölümü okumaya çalışacağım.:)Bekliyoruz 2.bölümü.:)

jenerik müziği zaten tek kelimeyle süper ..

uzun zamandır dizilerden uzak duran arzum onanı hatırladığın içinde teşekürler arzum türkiyenin gerçek güzellik kraliçesidir ama dizinde sanırım kötü bir karakter olacak arzumun karakteri:))

@BuraK Öncellikle yorumun için tesekkürler. Dizimin ilk bölümünü begendigin için çok tesekkür ederim.

@destere Çok tesekkür ederim destere. Arzum Onan'i çok özledim, "Sahra" dizisinde hem oyunculuguyla hem güzelligiyle dikkat çekiyordu. Bende, bu dizide Arzum kesinlikle olmali dedim ve oynuyor dizide. Arzum'un rolü ilerleyen bölümlerde olacak. :)

dizini çok beğendim... jenerik harika..herşeyiyle çok gzel bir dizi olmuş tbrik ederim..

Jenerik çok güzel olmuş, Müzik Eve Düşen Yıldırım'ın harika zaten :)

Bölüm de güzel olmuş, yazının düzeni filan da çok iyi... Tebrikler Furkan :)

Jenerik çok güzel olmuş, Müzik Eve Düşen Yıldırım'ın harika zaten :)

Bölüm de güzel olmuş, yazının düzeni filan da çok iyi... Tebrikler Furkan :)

Jenerigi begendigin için çok tesekkür ederim darksaal.

Bölümü, düzeni vesaire begendigin için de çok tesekkür ederim darksaal.

Jenerik ve senaryonu çok beğendim:) İlk önce baktığımda çok uzun gelmişti ama hemen bitti:D Kişileri tanıtman güzel olmuş.Akraba konusunda destereye katılıyorum, bir kaç karakter daha eklersen güzel olur:)
İkinci bölümü merakla bekliyorum bakalım beş sene içerisinde neler değişmiş olacak:)

@ Bu da kardeşimin fikri. Amaç yok :d

Jenerik ve senaryonu çok beğendim:) İlk önce baktığımda çok uzun gelmişti ama hemen bitti:D Kişileri tanıtman güzel olmuş.Akraba konusunda destereye katılıyorum, bir kaç karakter daha eklersen güzel olur:)
İkinci bölümü merakla bekliyorum bakalım beş sene içerisinde neler değişmiş olacak:)

@ Bu da kardeşimin fikri. Amaç yok :d

bende cansıunun resmini beğendim :)