ATV Can Borcu - Dizi Yorumları

cinar'in girisi nasil buldun ? :)
Yorum yapmak için erken.
İyi bir karakter olacak o belli. Giriş kısmı iyiydi bence. Tahmin etmiştim oğlu olduğu, öylede oldu.

boşver zaten kimse anlamamış hatta fazladan yanlış anlayan bile olmuş :D
Yanlış anlayan sen gibi görünüyor :A
Mesajıma baktım neye güldün anlamadım.
Diziyi izleyince anlarsın belki içeriği.

• Aynen
  • Güldürdün
Reactions: Dante and tekin
Yorum yapmak için erken.
İyi bir karakter olacak o belli. Giriş kısmı iyiydi bence. Tahmin etmiştim oğlu olduğu, öylede oldu.

Yanlış anlayan sen gibi görünüyor :A
Mesajıma baktım neye güldün anlamadım.
Diziyi izleyince anlarsın belki içeriği.
evet ben suçluyum kabul ediyorum :A
delil yok, ispat edeceğim bişeyde yok, geriye suçumu kabul etmek düşüyor :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Yorum yapmak için erken.
aynen. kendisinden bende iyi bir karakter yazilimi vibe'i aldim .

bence baba ogul olmasi disinda, bu zor surecte baba figurune destek cikacak biri olmaliydi. handan tarafinda yasemin bu durumu guzel ustlendi. hatta emel adina ferit bu durumda diyebilirim .

dolayisiyla cati sahnesi disinda, bolum sonlarinda ,babasina bisey olacak dolayli endiselenme ve hemen aksiyon alma durumunu evlat cinar karakteri adina etkili yazilimdi . :ok:

vapur da yasemin le karsilasmalari eh iste bi sekansdi . daha uzun sursun istedim. karsilikli oturduklari bir sahne yazilabilirdi.(b)

hava soguk olmasa, ben beklerdim ki cinar bogaz da denize atlasin kitapi geri getirsin 😛 cok uc bir istek ama yaz sezonu olsaydi olmaz diyemem . :F:F :X

fragman yaniyor . ful entrika ve aksiyon bezeli .
@Bully bully'cim vidyo icin tesekkur ediyorum.

saygilar.

• Beğendim
Reactions: Dosi and Bully
5. Bölüm 3. Fragman

ustte yazdigim olasi teorilerim de secenekler arasinda bu da vardi ; yasemin dolayli - cinar versus ferit - kapismasi olacaga benziyor.
@Dosi gerci ,sende yasemin'in feritle bir gelecegi olmayacagini belirtmistin. kismen teorik olarak dedigin olacaga benziyor. bakalim nasil bir yazilim yapilacak versus da.
(fragman bu baglamda umut vaad ediyor) .

entrika,aksiyon, dram soslu bir bolum vibe i aldim .
komedi tarafini okul tarafindaki bi cocuk vardi simdilik o tasiyor gibi.son bolumde bu tur bir sahne yasandi.
dipnot. dizi de handan 'in tokat atma sahnesi 2. kez yeni bolumde gerceklesecek gibi .

iyi seyirler .

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: Bully and Dosi
Pavyon ortamına uygun bir şarkı zaten :A

İnci Taneleri effect :A Reytingler yükselir inşallah :A
Her şeyide o diziye bağlamazsınız be. Sıradan bir sahne işte.
Alavere ile sahte para alan (gerçek para sandı) kötü kalpli enişte pavyonda paraları ezerken faka bastı.

• Güldürdün
Reactions: Bully
Her şeyide o diziye bağlamazsınız be. Sıradan bir sahne işte.
Alavere ile sahte para alan (gerçek para sandı) kötü kalpli enişte pavyonda paraları ezerken faka bastı.
İnci Taneleri izledin mi hiç kıyısından köşesinden de olsa? :A

Enişte fena faka basmış, pavyondan çıkarmazlar onu :A Yüklü bir hesap gelmiştir :A

• Güldürdün
İnci Taneleri izledin mi hiç kıyısından köşesinden de olsa? :A

Enişte fena faka basmış, pavyondan çıkarmazlar onu :A Yüklü bir hesap gelmiştir :A
Senet imzaladılar. Beter olsun :A
Dizi fazla dram ya. Beni boğuyor arada.

Yok izlemedim.

• Güldürdün
Senet imzaladılar. Beter olsun :A
Dizi fazla dram ya. Beni boğuyor arada.

Yok izlemedim.
Aslında boş gün tutmaması için hiç sebep yoktu ama ilgi çekmeyince çekmiyor işte :A Başlarda kötüydü durumu, şu an orta karar gidiyor en azından. Seni de idare eder gibi yaza kadar :A

Enişteyi kim oynuyor? :A

• Güldürdün
Aslında boş gün tutmaması için hiç sebep yoktu ama ilgi çekmeyince çekmiyor işte :A Başlarda kötüydü durumu, şu an orta karar gidiyor en azından. Seni de idare eder gibi yaza kadar :A

Enişteyi kim oynuyor? :A
Adam her dizide bambaşka biri oluyor :A iyi
Oyuncu
IMG_4020.jpeg

• Güldürdün
Şimdi anlaşıldı bu diziyi niye izlediğin :A Ah şu Aşk ve Mavi dizisi :A

Dalavereci enişte olmuş bu dizide. Önceki dizilerine benzer rol değil mi, bu adam hep fırlama? :A
O diziden önce Beni Unutma vardı.
Kardeşlerim dizisinde mazlum biriydi :A
IMG_4022.jpeg

• Güldürdün