Emre Ozansoy
Moderatör
oncelikle , diziye dair her iki yorumunu da okudum - , katilmadigim noktalar ve veya farkli baktigim durumlar disinda , genel anlamda yorumlarinda ortak noktalarimiz mevcut.Rolü gereği sevmemişsindir kızı. Asabi rolünü iyi canlandırmış. Güzel Günler dizisinde sempatikti.
Büyük kızı Çağla Boz. Onuda Kendi Düşen Ağlamaz dizisinde izlemiştim. Çok güzel kız bencede. En son çabuk final olan bir dizide oynamıştı. Fragmanlardan anladığım kadarıyla orda kötü roldeydi. Bu dizide Bülent İnal’ın oğluyla aralarında bir şey olur kesin. 2 oğlan bir kız yapmadan duramazlar. Selen Soyder’de zamanla Mine Tugay ile iş birliği yapar Bülent İnal için.
Bölümü gününde izledim. Oldukça güzeldi. Fragmanıda sevdim.oncelikle , diziye dair her iki yorumunu da okudum - , katilmadigim noktalar ve veya farkli baktigim durumlar disinda , genel anlamda yorumlarinda ortak noktalarimiz mevcut.
doga rolundeki oyuncuyu bende guzel gunler dizisinde izlemis,oyunculugunu parlak bulmustum .
burada ise , genel hatlariyla doga karakter yazilimini bir iki nokta disinda albenili buldum. bence babasina bayagi fevri ve sert bir uslub takiliyor.
bu nokta bir iki tik esnetilmeli yazilimsal olarak.bence.
birde, celal'in gider ayak esine ; sakin cocuklara bu durumdan bahsetme demesi... handan'a yapilan buyuk bir haksizlikti adeta . umarim dinlemez ve cocuklara anlatir.hikaye de ozellikle yasemin muthis anlayisli bir evlat yazilimda ele alinmis.bayildik .
yasemin dedik de,
ebru ozkan'in buyuk kizi yasemin rolundeki ismi ilk defa izliyorum.
acikcasi, dizi de ebru disinda sahneleri aklimda etkili kalan roldu kendisinin genel performansi ve rolun yazilimi . izlemesi keyifliydi .
bu dizi sayesinde , dogal ,performansi izlerken gecen bir oyuncu tanimis oldum .
annesine destek ciktigi ve zor anlarda sesi oldugu sahneler etkileyiciydi...
basa donersek , dedigin den ele alirsak, ^bence de ,hem bu ustte dedigim, hem genel hatlariyla ^drama yonu agir bir yazilimi var can borcu nun .
son olarak , ilk 2 bolumu izleyecegim demistim. iyi ki izledim. ozellikle ebru ozkan izlemek ayri bi keyifli oldu .
iyi seyirler .