Bully Süper Emekli Yılın En Favori Üyesi Katılım 10 Mart 2013 Mesajlar 80,909 Reaksiyon puanı 59,029 Puanı 1,060 Dün 21:22 #81 8. Bölüm 3. Fragman Reactions: Dante
D Dante Favori Üye Katılım 12 Ocak 2023 Mesajlar 680 Reaksiyon puanı 675 Puanı 104 Dün 21:44 #82 Bully' Alıntı: 8. Bölüm 3. Fragman Genişletmek için tıkla ... bullycim ben ne izledim az once ,lutfen aciklar misin 😱 😱 😱 tek fragmanda iki as oyuncu ,mehmet ve yasemin ( son sahne o di mi? ) , nasil yani olduler mi ? ^onceki yorumumda yazdigim ^teori ve beklentilerim den bu fragmanlar baglaminda cikarimim ; ^gerceklesenler olacaga benziyor,,, saglam bir bolum geliyor gibi.... hatta finale yaklasiyoruz - adeta final gibi bir bolum . Reactions: Bully
Bully' Alıntı: 8. Bölüm 3. Fragman Genişletmek için tıkla ... bullycim ben ne izledim az once ,lutfen aciklar misin 😱 😱 😱 tek fragmanda iki as oyuncu ,mehmet ve yasemin ( son sahne o di mi? ) , nasil yani olduler mi ? ^onceki yorumumda yazdigim ^teori ve beklentilerim den bu fragmanlar baglaminda cikarimim ; ^gerceklesenler olacaga benziyor,,, saglam bir bolum geliyor gibi.... hatta finale yaklasiyoruz - adeta final gibi bir bolum .