karnıbaharO konuda haklısın işte. Bak Alman mutfağına. Sadece jambon, patates ve karnabahardan ibaret.
karnıbaharO konuda haklısın işte. Bak Alman mutfağına. Sadece jambon, patates ve karnabahardan ibaret.
Yok ya, bildiğimiz fındıklı beyaz çikolata aroması. Bir ısırıktan sonra içini hüpletmeni veya dilinle emmenin verdiği his tarif edilemez. İnşallah migrosta falan vardır.O krema değil miPastacı kreaması gibi
Beşamel sosunu patatese döküyorlar.karnıbaharEn azından beşamel soslusu güzel gidiyordur
Yedim be ondanYok ya, bildiğimiz fındıklı beyaz çikolata aroması. Bir ısırıktan sonra içini hüpletmeni veya dilinle emmenin verdiği his tarif edilemez. İnşallah migrosta falan vardır.
------
Beşamel sosunu patatese döküyorlar.
Evet karnabahar.Patatesle kaynatılıp sosisin yanında servis ediliyor genelde.Türkiye'de göbekli bir amcanın önüne yemek diye verirsen, küfreder herhalde.
Nerede satılıyor bu çikolata? @Forumdash'a aldıracağım, denemeli kesinlikle.Zamanında bana kaliteli çikolatadan anlamazsın demiştin ama sevdiğim şeyle geldin bu sefer.Gerçi aramadığım için içim rahat, en son kim bilir ne zaman yedim.
Sahtesinden bahsediyorsun herhalde.Yedim be ondanKöşe başindaki bakkalrda bile satılıyorSevmediğimi söyluyorum çok boş geliyor bana
Bir de karnı bahara deneyinYok ya, bildiğimiz fındıklı beyaz çikolata aroması. Bir ısırıktan sonra içini hüpletmeni veya dilinle emmenin verdiği his tarif edilemez. İnşallah migrosta falan vardır.
------
Beşamel sosunu patatese döküyorlar.
Evet karnabahar. Patatesle kaynatılıp sosisin yanında servis ediliyor genelde.Türkiye'de göbekli bir amcanın önüne yemek diye verirsen, küfreder herhalde.
Getir de var mıdır?Nerede satılıyor bu çikolata? @Forumdash'a aldıracağım, denemeli kesinlikle.
------
Sahtesinden bahsediyorsun herhalde.
Marketlerde rahat bulur.Nerede satılıyor bu çikolata? @Forumdash'a aldıracağım, denemeli kesinlikle.
Hayır gerçeğindenNerede satılıyor bu çikolata? @Forumdash'a aldıracağım, denemeli kesinlikle.
------
Sahtesinden bahsediyorsun herhalde.
Çok duydum ama bilmiyorum.Getir de var mıdır?
Çok büyük ihtimalle vardır diye düşünüyorum, senin için bakacağım.Getir de var mıdır?
Bu yumurta değil ki. Koskoca bueno.Hayır gerçeğindenKinder süpriz yumurtası satılan her köşe başı bakkalda vardirToptancılar getiriyor
Firma aynı firma sonuctaBu yumurta değil ki. Koskoca bueno.
Afiyet olsun, yiyebilirsen tabii.Bir de karnı bahara deneyinKarnıbahar yemeği sevmem onu severimPeyniri ve beşameli bol olsun ama
Jambon kalın kesilmiş🤢Afiyet olsun, yiyebilirsen tabii.
Türkiyedeki ithal markaların ürünlerinin tadı çok kötüymüş diye duydum. Bu iddiayı güçlendirecek cümleler kuruyorsun şuan.Firma aynı firma sonuctaSen bi TR'ye gel bakkalcıların da geliştiğini görNasıla 1 euron 12 kat değerlenmiş olur. Bol bol yersin
Adresi vereyim bana yolla@kerem için neden bakayım Getir diye sen sormuşsun.
Bizde Edeka'da var. Evden 3 dakika uzaklıkta yani.Benim için mi, @kerem için mi?
Çok çiğ duruyor birde. Az pişmiş sanırım, tadınca seversin belki.Jambon kalın kesilmiş🤢
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?