Canın Ne Çekiyor? 🍽

O krema değil mi :A Pastacı kreaması gibi:A
Yok ya, bildiğimiz fındıklı beyaz çikolata aroması. Bir ısırıktan sonra içini hüpletmeni veya dilinle emmenin verdiği his tarif edilemez. İnşallah migrosta falan vardır. :A
------

karnıbahar(b) :A En azından beşamel soslusu güzel gidiyordur:A
Beşamel sosunu patatese döküyorlar. :A

Evet karnabahar. Patatesle kaynatılıp sosisin yanında servis ediliyor genelde. :A Türkiye'de göbekli bir amcanın önüne yemek diye verirsen, küfreder herhalde. :A

Yok ya, bildiğimiz fındıklı beyaz çikolata aroması. Bir ısırıktan sonra içini hüpletmeni veya dilinle emmenin verdiği his tarif edilemez. İnşallah migrosta falan vardır. :A
------

Evet karnabahar.Patatesle kaynatılıp sosisin yanında servis ediliyor genelde. :A Türkiye'de göbekli bir amcanın önüne yemek diye verirsen, küfreder herhalde. :A
Yedim be ondan:F Köşe başindaki bakkalrda bile satılıyor:F Sevmediğimi söyluyorum çok boş geliyor bana:A

• İlginç
Reactions: kerem
Zamanında bana kaliteli çikolatadan anlamazsın demiştin ama sevdiğim şeyle geldin bu sefer. :A Gerçi aramadığım için içim rahat, en son kim bilir ne zaman yedim. :A
Nerede satılıyor bu çikolata? @Forumdash'a aldıracağım, denemeli kesinlikle. :A
------

Yedim be ondan:F Köşe başindaki bakkalrda bile satılıyor:F Sevmediğimi söyluyorum çok boş geliyor bana:A
Sahtesinden bahsediyorsun herhalde. :F

------

Evet karnabahar. Patatesle kaynatılıp sosisin yanında servis ediliyor genelde. :A Türkiye'de göbekli bir amcanın önüne yemek diye verirsen, küfreder herhalde. :A
Bir de karnı bahara deneyin:A Karnıbahar yemeği sevmem onu severim:A Peyniri ve beşameli bol olsun ama:A

• Güldürdün
Reactions: kerem
Bir de karnı bahara deneyin:A Karnıbahar yemeği sevmem onu severim:A Peyniri ve beşameli bol olsun ama:A
Afiyet olsun, yiyebilirsen tabii. :A

kohlrabi-mit-bechamelsauce-rezept.jpg

• Üzücü
Reactions: Forumdash